Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Euroleague : Ανάρτηση-ύμνος στον Σπανούλη, τον μεγάλο σταρ

Euroleague : Ανάρτηση-ύμνος στον Σπανούλη, τον μεγάλο σταρ

Η Euroleague αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη που είναι ο επόμενος υποψήφιος για την ομάδα της δεκαετίας, τονίζοντας ότι είναι χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ένας από τους μεγαλύτερους σταρ στην ιστορία της διοργάνωσης

Ο Βασίλης Σπανούλης αποτελεί δίχως αμφιβολία έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους στην ιστορία της Euroleague και ήταν θέμα χρόνου να είναι ο επόμενος παίκτης της EuroLeague που είναι υποψήφιος για την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης την τελευταία 10ετία.

Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση γνωρίζουν τι έχει προσφέρει ο ηγέτης του Ολυμπιακού και γι’ αυτόν το λόγο τον αποθεώνουν συχνά-πυκνά, με βίντεο ή αναρτήσεις.

Σε ένα ακόμη λοιπόν η Euroleague αναφέρθηκε στον αρχηγό των ερυθρόλευκων, ο οποίος απέχει μόλις 12 πόντους από την πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, με την διοργανώτρια αρχή της λίγκας να κάνει ειδική αναφορά και να τον προσθέτει ανάμεσα στους υποψήφιους για τον κορυφαίο της δεκαετίας.

Συγκεκριμένα, η Euroleague μέσω του βίντεο που ανέβασε αναφέρει ότι «χωρίς την παραμικρή σκιά αμφισβήτησης, ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ στην ιστορία της Euroleague».

Δείτε την ανάρτησή της:

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024