
Κύπρος: Κατέρρευσε υπό κατασκευή γέφυρα στην Πάφο λόγω βροχόπτωσης
Η έντονη βροχόπτωση που έπληξε την επαρχία Πάφου οδήγησε στην κατάρρευση της υπό κατασκευής γέφυρας που ενώνει δύο κοινότητες.
Η έντονη βροχόπτωση που έπληξε την επαρχία Πάφου οδήγησε στην κατάρρευση της υπό κατασκευής γέφυρας που ενώνει δύο κοινότητες.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δρόμος Επισκοπής – Νατάς είναι κλειστός για την κυκλοφορία, αφού η υπό κατασκευή γέφυρα που ενώνει τα δύο χωριά έχει καταρρεύσει, λόγω έντονων βροχοπτώσεων.
Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η Έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου ανέφερε πως η γέφυρα βρίσκονταν σε αρχικό στάδιο υπό κατασκευή. Η κ. Λάμπρου ανέφερε πως οι εργασίες ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα περίπου και η κατασκευή της βρίσκονταν στα αρχικά στάδια με τα υποστυλώματα.
Το κόστος για την κατασκευή της γέφυρας ανέρχεται στις 400 χιλιάδες ευρώ και ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί μέχρι το 2021.
Εξάλλου λόγω κατολίσθησης όγκων χώματος και πετρών, κλειστός παραμένει για την κυκλοφορία ο δρόμος Αγίου Νικολάου – Μανδριών, στην επαρχία Πάφου. Επίσης, κλειστός είναι και ο δρόμος Αμαργέτης – Κελοκεδάρων παρά το γεφύρι του ποταμού «Ζυριπιλλή» λόγω υπερχείλισης του ποταμού.
Πηγή ΚΥΠΕ
- Ολυμπιακός – Ρέαλ ξανά (και ξανά): Τριάντα ένα χρόνια, πέντε τελικοί και την… Κυριακή (vids)
- Global Sumud Flotilla: Στην Αθήνα οι 19 που κρατούνταν στο Ισραήλ – Μικρή ένταση στο «Ελ. Βενιζέλος»
- ΝΑΤΟ: Οι ΗΠΑ απαιτούν στρατιωτική βοήθεια για το Ορμούζ – Και θα το θέσουν στη σύνοδο κορυφής του Ιουλίου
- Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 90-105: Η «βασίλισσα» αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό της Euroleague!
- Υπόκλιση της Euroleague στον σπουδαίο Νάντο Ντε Κολό: «Ευχαριστούμε για όλα» (pic)
- Ρεάλ Μαδρίτης: Σοκ για τη «βασίλισσα», τραυματίστηκε o Γκαρούμπα! (vid)

