Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο «κρεβάτι»

Οι λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο «κρεβάτι»

Τα στοιχεία εκείνα που ρίχνουν στα Τάρταρα ή απογειώνουν τις επαφές σας

Υπάρχουν εκείνες οι φορές που θα συμβιβαστείς με ένα μέτριο σεξ, αλλά  σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σου γίνει και συνήθεια.

Η λέξη συμβιβασμός ενέχει από τη φύση της κάτι αρνητικό.

Και στο σεξ κανείς δεν πρέπει να συμβιβάζεται.

Γι’ αυτόν τον λόγο, αποφασίσαμε να θέσουμε τους κανόνες που διαχωρίζουν το καλό από το μέτριο σεξ.

Φυσική επικοινωνία:

Δε μας ενδιαφέρει αν γνωρίζεστε χρόνια ή αν γνωριστήκατε μόλις τώρα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μην κωλύεστε να δώσετε οδηγίες με όσο το δυνατό λιγότερο ξενέρωτο τρόπο. Δε χρειάζεται να πεις «πιο δεξιά», μπορείς να το κάνεις με τα χέρια σου. Δε χρειάζεται να του/ης ζητήσεις να αλλάξετε στάση, μπορείς να αλλάξεις τη στάση φυσικά, σαν να είναι η κίνηση μιας αρκετά σέξι σύγχρονης χορογραφίας.

Χημεία:

Ναι όσο κοινότοπο κι αν είναι η «χημεία» είναι βασικό συστατικό της συνταγής για καλό σεξ. Αναμφισβήτητα, αν δεν υπάρχει σεξουαλική χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων, όσο έμπειροι κι αν είναι, το σεξ μπορεί να γίνει αρκετά άβολo.

Αμηχανία:

Το σεξ θα γίνει άβολο, μόνο αν το επιτρέψεις εσύ. Το αληθινό, το βρώμικο σεξ δεν είναι αυτό που συναντάς στις ταινίες (οποιουδήποτε είδους), είναι το καθημερινό, το αυθόρμητο. Και εννοείται ότι, ειδικά αν το σεξ προκύψει από το πουθενά, οι συνθήκες δε θα είναι ιδανικές. Μπορεί να ακουστούν περίεργοι ήχοι, ίσως να υπάρχουν αστοχίες, μπορεί οι στάσεις να μην είναι και τόσο κολακευτικές για το σώμα. Πολλά μπορούν να συμβούν, τα οποία δεν πρέπει να τα αφήσεις να σε επηρεάσουν· είναι μέσα το παιχνίδι.

Ενδιαφέρον:

Δεν είναι μυστικό ότι οι ατομιστές στο σεξ δεν ικανοποιούν τον σύντροφό τους. Οποιουδήποτε η διάθεση μπορεί να πέσει στο αντίκρισμα ενός αδιάφορου παρτενέρ. Μόνο αν είστε και οι δύο ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να ικανοποιήσετε τον παρτενέρ σας το σεξ θα είναι πετυχημένο.

Προκαταρκτικά:

Κάποιες φορές δεν τα θέλεις τα προκαταρκτικά. Θέλεις απλώς να κάνεις «ένα στα γρήγορα». Από την άλλη, όταν υπάρχει χρόνος, τα προκαταρκτικά μπορούν να εγγυηθούν πως το σεξ θα είναι καλό. Περνάει η ώρα, θέλετε να περάσετε στα κυρίως, κι αυτή η αναμονή είναι τόσο ερεθιστική!

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024