Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γαβαλάς: Για ποιο λόγο να συνεχίσει ο Ολυμπιακός σε τέτοιο περιβάλλον;

Γαβαλάς: Για ποιο λόγο να συνεχίσει ο Ολυμπιακός σε τέτοιο περιβάλλον;

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για τα διαιτητικά αίσχη των Φωτιά και Ευαγγέλου στο χθεσινό παιχνίδι με τον Βόλο, επανέλαβε το αίτημα των Πειραιωτών για τη δημοσίευση των διαλόγων των δύο διαιτητών και αναρωτήθηκε «για ποιο λόγο να συνεχίσει ο Ολυμπιακός σε τέτοιο περιβάλλον»

Τα διαιτητικά όργια των Φωτιά και Ευαγγέλου στο χθεσινό ματς με τον Βόλο προκάλεσαν την οργή των ανθρώπων του Ολυμπιακού, με τον ηγέτη των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το τέλος της αναμέτρησης να κάνει λόγο για ποδοσφαιρικά περιττώματα.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και επισήμανε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν ζητήσει από την ΚΕΔ να δημοσιευθούν οι συνομιλίες Φωτιά-Ευαγγέλου.

Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός σκοπεύει μέχρι και να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, ο Νίκος Γαβαλάς απάντησε: «Για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός να συνεχίσει όταν ζει σε ένα τέτοιο περιβάλλον;».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν χρειαζόταν το goal line technology για να καταλάβει κάποιος πως δεν υπήρχε οφσάιντ. Το είχαμε πει ότι υπάρχει έλλειμα εκπαίδευσης στο VAR. Δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με έλλειμα εκπαίδευσης βέβαια σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι. Απαιτήσαμε από την ΚΕΔ να δημοσιευτούν άμεσα εντός 24 ωρών οι ηχογραφημένες συνομιλίες των διαιτητών. Δεν έχουμε λάβει ακόμα απάντηση.

Στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ δεν φτάνουν υποθέσεις που είναι εξόχως σοβαρές, περιέργως. Κι όλα αυτά σε μια ομοσπονδία που υπάρχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο Ολυμπιακός είναι αιμοδότης της, κυρίως από τις μεταγραφές που κάνει η ομάδα, που δαπανά σημαντικά χρηματικά ποσά. Είναι μόνος του σε αυτό ο Ολυμπιακός, δυστυχώς».

Σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός σκοπεύει μέχρι και να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, απάντησε: «Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Αν αύριο ο Ολυμπιακός αποφασίσει να πουλήσει τους παίκτες του και να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα με ομάδα διαφορετικής λογικής, θα χαθούν σημαντικοί πόροι από την ομοσπονδία που είναι απαραίτητοι για τη λειτουργία της; Για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός να συνεχίσει όταν ζει σε ένα τέτοιο περιβάλλον;».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024