Ο Σάββας Θεοδωρίδης οδηγεί στη Δικαιοσύνη τους διαιτητές της χθεσινής «σφαγής»
«Θα κάνω ότι μου επιτρέπει ο νόμος για να προασπίσω τα συμφέροντα του Ολυμπιακού» δήλωσε μεταξύ άλλων ο επίτιμος πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Σάββας Θεοδωρίδης
Ο Σάββας Θεοδωρίδης με δήλωση του ξεκαθάρισε ότι θα οδηγήσει στη δικαιοσύνη τους διαιτητές του αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός, όπου οι ερυθρόλευκοι αδικήθηκαν κατάφωρα, με τους Φωτιά και Ευαγγέλου να αρνούνται καθαρό γκολ του Σουντανί, και πεντακάθαρο πέναλτι στον Ελ Αραμπί.
Ο επίτιμος πρόεδρος των ερυθρόλευκων τόνισε ότι Θα κάνει ότι επιτρέπει ο νόμος για να προασπίσει τα συμφέροντα του Ολυμπιακού, ενώ ουσιαστικά γίνονται πράξη όσα είχαν προαναγγελθεί από χθες για μηνύσεις και αγωγές κατά των ρέφερι του ματς.
Ο Θεοδωρίδης σκοπεύει να «κυνηγήσει» τους δυο διαιτητές που είναι υπαίτιοι για την αλλοίωση αποτελέσματος στο Πανθεσσαλικό, υπογραμμίζοντας στη δήλωση του πως δεν θα αφήσει να… ασελγούν στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας.
Αναλυτικά η δήλωση του:
«Έχω φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και δε θα αφήσω να ασελγούν πάνω στο μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Θα κάνω ότι μου επιτρέπει ο νόμος για να προασπίσω τα συμφέροντα του Ολυμπιακού. Και να είναι σίγουροι τα 5 εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού ότι θα το επιτύχω. Το μόνο που τους ζητάω είναι να σταθούν δίπλα στον Ολυμπιακό σε αυτές τις δύσκολες ώρες».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιώργος Δώνης αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και έτσι θα δώσει το «παρών» στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Καναδά και του Μεξικού.
Με έναν εντυπωσιακό φωτισμό που τράβηξε τα βλέμματα κατοίκων και επισκεπτών, ο Πύργος του Πειραιά «ντύθηκε» στα χρώματα του ΔΕΗ Tour of Hellas με πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά.