Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συζυγοκτόνος Κρήτης : Είχε βάλει κοριό στο αμάξι της γυναίκας του

Συζυγοκτόνος Κρήτης : Είχε βάλει κοριό στο αμάξι της γυναίκας του

Ο 54χρονος, ο οποίος πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα για να απολογηθεί, πήρε προθεσμία έως την Τρίτη να απολογηθεί. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αγαπούσε υπερβολικά τη σύζυγό του και θόλωσε, όπως λέει, όταν κατάλαβε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση

Μετανιωμένος εμφανίστηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος του Ηρακλείου Κρήτης, ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του μετά από καβγά.

Ο 54χρονος, ο οποίος πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα για να απολογηθεί, πήρε προθεσμία έως την Τρίτη να απολογηθεί.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αγαπούσε υπερβολικά τη σύζυγό του και θόλωσε, όπως λέει, όταν κατάλαβε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση.

Αποκαλύψεις σοκ

Σύμφωνα με το Star, ανέκφραστος, χωρίς να πει κουβέντα, ο 54χρονος οδηγήθηκε βιαστικά στο γραφείο του εισαγγελέα, έχοντας στο κεφάλι την κουκούλα από το παλτό, για να κρύψει το πρόσωπό του. Μόνο όταν έκλεισε η πόρτα πίσω του, στο εισαγγελικό γραφείο, ο κατηγορούμενος για τη στυγερή δολοφονία της νεαρής συζύγου του, φέρεται να έσπασε τη σιωπή του.

«Την αγαπούσα υπερβολικά, αλλά έφτασα στο αμήν, θόλωσα. Το έχω μετανιώσει πικρά, αλλά τώρα είναι πολύ αργά. Ζητάω συγνώμη από τη σύζυγό μου, από το παιδί μας, από όλο τον κόσμο. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω» είπε, μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία του τελευταίου όσο και μοιραίου καυγά στο σπίτι του ζευγαριού, ξημερώματα της Κυριακής, ήταν η κίνηση του 54χρονου να βάλει κρυφά κοριό στο αυτοκίνητο της 33χρονης, για να ακούει τα πάντα.

Όπως λέει ο πατέρας του κατηγορούμενου, μιλώντας στο Star, αιτία του κακού ήταν η υποψία του γιου του ότι η 33χρονη σύζυγός του έβλεπε κρυφά κάποιον άλλον.

«Τον απατούσε, λέει. Αυτός δεν έχει σκοτώσει ούτε κοτόπουλο. Για όλο τον κόσμο ήταν καλό παιδί, γελαστό παιδί, χαρούμενο παιδί. Όχι δεν τον έχω δει ακόμα, είναι μέσα στη φυλακή είναι, δεν τον έχω δει. Θα πάω, πως δεν θα πάω, υποχρέωση μου είναι να πάω» τόνισε.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024