Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Θέλει το «5 στα 5» στο φινάλε τη σεζόν

Ολυμπιακός : Θέλει το «5 στα 5» στο φινάλε τη σεζόν

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στον Βόλο την ομώνυμη ομάδα και θέλει μόνο νίκη για να κάνει το 5 στα 5 στο φινάλε της σεζόν και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2019.

O Ολυμπιακός δίνει απόψε (17:15) το τελευταίο του παιχνίδι για το 2019, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Βόλο για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν μόνο το τρίποντο για να κάνουν το 5 στα 5 μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και να κλείσουν το 2019 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κυρίως στην κορυφή του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θέλουν μετά τις συνεχόμενες νίκες με Παναιτωλικό (0-3, στο Αγρίνιο), Ερυθρό Αστέρα (1-0, για το Champions League στο Φάληρο), Αστέρα (0-5, στην Τρίπολη) και ΑΕΛ (4-1, στο Καραϊσκάκη) μία ακόμη για να κάνουν ιδανικά Χριστούγεννα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός από την πλευρά του γνωρίζει τις δυσκολίες του σημερινού ματς και έχει ετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα, με τον Μαρτίνς να γνωρίζει πως δεν θα έχει στη διάθεση του του Γκιγιέρμε και Βαλμπουενά.

Η ενδεκάδα είναι σχεδόν δεδομένη με τον Σα να είναι κάτω από τα δοκάρια και την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλο και Τσιμίκα. Στον χώρο του κέντρου ελλείψει του Γκιγιέρμε θα αγωνιστούν οι Μπουχαλάκης και Καμαρά, ενώ στα άκρα θα παίξουν οι Ποντένσε και Μασούρας. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί, ενώ σαν δεύτερος επιθετικός αλλά σε πιο ελεύθερο ρόλο θα κινείται ο Σουντανί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αλέν, Καραργύρης, Κούτρης, Μπα, Μεριά, Γκασπάρ, Μπρούνο, Μπενζιά, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλος και Γκερέρο. Στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας δεν ταξίδεψαν οι Τοροσίδης και Ραντζέλοβιτς, οι οποίοι έχουν κάποιες μικροενοχλήσεις.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024