Η 16η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα με το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη να ξεχωρίζει, ενώ στα υπόλοιπα ματς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την είσοδο στα play offs.
Τέσσερα ματς περιλαμβάνει σήμερα η… δράση στη Super League στη 16η αγωνιστική και τελευταία για το 2019. Φυσικά το παιχνίδι που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο ΟΑΚΑ (19:30), με τις δυο ομάδες να «καίγονται» για το τρίποντο.
Παναθηναϊκός και Άρης έχουν ίδιους στόχους, αφού και οι δυο θέλουν να μπουν στην εξάδα, με τους πράσινους να θέλουν από την πλευρά τους να εδραιωθούν στα play offs και να αφήσουν πιο πίσω την ομάδα του Ένινγκ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κολοβό, Σένκεφελντ και Γιόχανσον, ενώ ο Ένινγκ από την πλευρά του έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Λάρισα υποδέχεται τον Πανιώνιο στο παιχνίδι που αρχίζει χρονικά η δράση (15:00) με τους βυσσινί να θέλουν νίκη για να παλέψουν για την εξάδα και τους κυανέρυθρους να ξεφύγουν κι άλλο από τον τελευταίο Παναιτωλικό.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.