Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λάτσιο- Γιουβέντους 3-1

Λάτσιο- Γιουβέντους 3-1

Η εκπληκτική Λάτσιο νίκησε την Γιουβέντους 3-1 και κατέκτησε το ιταλικό Super Cup , επιβεβαιώνοντας ότι και το 2020 θα είναι στους υποψήφιους διεκδικητές του scudetto.

Η φετινή Λάτσιο δεν αφήνει τίποτα να… πέσει κάτω. Για την ακρίβεια δεν αφήνει ούτε κύπελλο να της ξεφύγει. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι μετά το πρωτάθλημα, «καθάρισε» και για το ιταλικό Super Cup την Γιουβέντους με το ίδιο σκορ (3-1), κατακτώντας το τρόπαιο ξανά μετά το 2017 εναντίον του ίδιου αντιπάλου.

Οι Αετοί της Ρώμης προέρχονταν από 9 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα (στο -6 από την Γιουβέντους με ένα ματς λιγότερο) και απλώς στον τελικό του ιταλικού Super Cup, επιβεβαίωσαν την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκονται.

Με αυτόν τον τρόπο κλείνει ιδανικά ένα «μαγικό» 2019 για τους «Λατσιάλι» που μετά το Coppa Italia και τον εξαιρετικό πρώτο γύρο, έφτασαν και στην κατάκτηση του τίτλου της υπέρ-πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Στην πέμπτη κατάκτηση έφτασε η Λάτσιο, στις οκτώ έμειναν οι «μπιανκονέρι».

Γιουβέντους: (Μαουρίτσο Σάρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο (55′ Κουαδράδο), Μπονούτσι, Ντεμιρέλ, Αλεξ Σάντρο, Μπεντανκούρ, Πιάνιτς, Ματουιντί (76′ Ντάγκλας Κόστα), Ντιμπάλα, Ιγουαΐν (66′ Ράμσεϊ), Κριστιάνο Ρονάλντο.

Λάτσιο: (Σιμόνε Ιντσάγκι): Στρακόσια, Λουίζ Φελίπε, Ατσέρμπι, Ράντου, Λατσάρι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λέιβα (6′ Κατάλντι), Λουίς Αλμπέρτο (67′ Παρόλο), Λούλιτς, Ιμόμπιλε (82′ Καϊσέντο), Κορέα.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024