Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΛ – Πανιώνιος 2-0: Το… καθάρισε από νωρίς

ΑΕΛ – Πανιώνιος 2-0: Το… καθάρισε από νωρίς

Με τον Φατιόν να ανοίγει το σκορ με πέναλτι στο 17' και τον Ουάρντα να σκοράρει στο 38', η ΑΕΛ τελείωσε το ματς με τον Πανιώνιο από το πρώτο μέρος. Πολλά παράπονα των κυανέρυθρων για την απευθείας κόκκινη στον Οικονομίδη στο 28'.

Ένα πέναλτι στο 17′ που έγινε γκολ. Μια απευθείας κόκκινη κάρτα στο 28′ πάνω σε παίκτη Πανιωνίου και συγκεκριμένα στον Οικονομίδη. Μέσα σε έντεκα λεπτά, το ματς μεταξύ Λάρισας και Πανιωνίου έγειρε οριστικά προς τη μεριά των βυσσινί. Σε ένα… deja vu για τους κυανέρυθρους και πάλι στη Θεσσαλία.

Την περασμένη Κυριακή ήταν στον Βόλο. Πέναλτι από το οποίο ισοφαρίστηκαν σε 1-1, αποβολή του Ευαγγέλου που άφησε την ομάδα με δέκα παίκτες. Σήμερα, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στη γειτονική Λάρισα και πάλι ένα πέναλτι και μια αποβολή έφεραν τους κυανέρυθρους να κυνηγούν από νωρίς.

Ο Φατιόν ευστόχησε στο πέναλτι, το αριθμητικό πλεονέκτημα έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην έτσι κι αλλιώς καλύτερη Λάρισα, η οποία βρήκε και δεύτερο γκολ λίγο πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο. Με τον Ουάρντα να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και με κεφαλιά ψαράκι να κάνει το 2-0 και επί της ουσίας να τελειώνει από νωρίς την υπόθεση νίκη.

Το δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε με διαδικαστικού χαρακτήρα. Η Λάρισα… έκατσε πάνω σε αυτό το 2-0, έκανε διαχείριση του υπέρ της σκορ, κράτησε μακριά από την εστία της τον Πανιώνιο, ο οποίος παίοζοντας με δέκα παίκτες δεν μπορούσε να φανεί απειλητικός. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Πανιώνιος δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία, δείγμα του πόσο απογοητευμένος παρουσιάστηκε.

Η Λάρισα έφτασε στην πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές που είχε μια ισοπαλία και δύο ήττες και βρέθηκε ξανά στην πρώτη εξάδα, περιμένοντας βεβαίως και τα αποτελέσματα της υπόλοιπης αγωνιστικής

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024