Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aυτά είναι τα ζώδια που ξενυχτάνε

Aυτά είναι τα ζώδια που ξενυχτάνε

Κάποια κοιμούνται νωρίς ενώ κάποια άλλα προτιμούν τη νύχτα να την περνάνε δημιουργικά

Είναι στη φύση του Καρκίνου, του Κριού, του Παρθένου και του Σκορπιού να κάθονται μέχρι πολύ αργά το βράδυ ξύπνιοι. Το γιατί θα το δούμε τώρα και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κάθε ένα ξεχωριστά.

Καρκίνος

Μένει ξύπνιος μέχρι τα ξημερώματα. Αρχικά του αρέσει να τρώει πολύ αργά το βράδυ (μετά τις 12) και να βλέπει τις αγαπημένες του σειρές και ταινίες. Επιπλέον επειδή ο Καρκίνος είναι και ρομαντικό ζώδιο, το βράδυ σκέφτεται τα διαπροσωπικά του ζητήματα. Τον πιάνει χαρμολύπη και του αρέσει να ακούει μουσική. Κατά βάση κοιμάται κάπου στις 4 το πρωί. Το καλό είναι ότι όταν ξαπλώνει κοιμάται σχετικά γρήγορα.

Κριός

Λόγω δουλειάς έχει πολλή υπερένταση με αποτέλεσμα να μη νιώθει το πόσο κουρασμένος είναι. Κάθεται ξύπνιος μέχρι περίπυ τις 2 και τρώει ενώ παράλληλα βλέπει τηλεόραση.

Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να συνεχίζει τη δουλειά σπίτι γιατί του αρέσει έτσι πολύ περισσότερο. Συγκεντρώνεται κυρίως το βράδυ σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά του. Πολλές φορές μένει ξύπνιος για να οργανώσει και την επόμενη μέρα.

Παρθένος

Είναι το ζώδιο που ενώ θα είναι πολύ κουρασμένο λόγω της δουλειάς και των καθημερινών υποχρεώσεων, θα κοιμηθεί κάπου στις 3 με 4 τα ξημερώματα.

Ο Παρθένος έχει την τάση να σκέφτεται πολλά και διαφορετικά πράγματα το βράδυ, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κοιμηθεί ακόμη και αν νυστάζει. Αν έχει σχέση, θα κρατάει ξύπνιο τον σύντροφό του μέχρι να κοιμηθεί και αυτός. Πάντως και όταν ξαπλώνει σκέφτεται πολλά θέματα.

Σκορπιός

Ευαίσθητος, ρομαντικός αλλά κάπου κάπου πέφτει ψυχολογικά. Όταν δε νιώθει καλά προτιμά να μένει ξύπνιος και να ακούει μουσική. Δεν είναι ότι θα δει κάτι στην τηλεόραση ή στο διαδίκτυο.

Απλά θα ανάψει ένα κερί και θα καπνίζει ακούγοντας τα αγαπημένα του τραγούδια. Μπορεί επίσης να γράφει και ποίηση ή να διαβάζει κάποιο βιβλίο. Ο Σκορπιός πάντως κοιμάται δύσκολα γιατί επηρεάζεται πολύ από τη διάθεση που έχει.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024