Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν είσαι ερωτευμένη με δύο άντρες ταυτόχρονα

Όταν είσαι ερωτευμένη με δύο άντρες ταυτόχρονα

Σπάνιο; Φυσικά, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι συμβαίνει σε κάποιες περιπτώσεις. Η σωστή διαχείριση των πραγμάτων συνιστά τη λύση

Είναι ένα φαινόμενο που σπάνια συμβαίνει αλλά συμβαίνει. Η συγκεκριμένη κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη από μόνη της, γιατί πιθανώς εσύ να την έχεις κάνει περίπλοκη. Δε μιλάμε φυσικά για την περίπτωση της πολυσυντροφικότητας και του πολυερωτισμού. Εκεί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και ειλικρινή από την αρχή.

Πράξε ορθά

Προφανώς και είστε σε ένα σημείο της καθημερινότητάς σου πλέον που προσπαθείς να βολέψεις δουλειά, προσωπικό χρόνο και δύο άντρες! Αυτό δε γίνεται εύκολα. Πόσο μάλλον όταν με ψέματα προσπαθείς να καλύψεις το γεγονός ότι είσαι άπιστη και στους δύο.

Το σωστό πράγμα προφανώς που πρέπει να κάνεις είναι να τους μιλήσεις ξεκάθαρα και πλήρως κατανοητά. Να καταλάβουν τι συμβαίνει. Φυσικά η κατανόησή τους θα έρθει μόνο αν εσύ η ίδια βρεθείς με τον καθένα ξεχωριστά.

Δεν είναι θέμα να διαλέξεις

Προφανώς και οι δύο νομίζουν ότι έχουν σχέση μαζί σου, συνεπώς το να πεις ότι θα κρατήσεις τον έναν από τους δύο δε βελτιώνει την κατάσταση αρκετά αλλά μερικώς. Μερικώς γιατί ναι μεν χωρίζεις με τον έναν, αλλά εξακολουθείς να έχεις σχέση με τον άλλον ενώ για καιρό τον απατούσες.

Δεν ήσουν σωστή

Όσο και να νιώθεις ότι τα πράγματα είναι καλύτερα, στην πραγματικότητα δεν είναι. Και δεν είναι γιατί ναι μεν είσαι τώρα με τον έναν από τους δύο αλλά το θέμα είναι ότι όλο αυτό βασίζεται σε ένα πολύ μεγάλο ψέμα. Δεν είναι δηλαδή ότι μίλησες και με τους δύο λέγοντάς τους την αλήθεια.

Επίσης, το σωστό θα ήταν με αυτόν που επέλεξες να συνεχίσεις, να του έχεις πει τι ακριβώς έκανες. Αν σου πει ότι θέλει να συνεχίσετε τότε όλα εντάξει. Όμως όσο λες ψέματα και κρύβεις τόσο σημαντικά στοιχεία για εσένα και για τη συμπεριφορά σου μην πείθεις τον εαυτό σου ότι ξαφνικά μπήκες στον «σωστό» τον δρόμο.

Γενικότερα η αλήθεια είναι η αρχή για να έχεις πάντα σωστή συνεννόηση.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024