Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο ξεσπαθώνει κατά Τραμπ: «Ρίξτε στη μούρη του ένα σακούλι με σκ@@@»
Κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε ραδιοφωνική εκπομπή του σκηνοθέτη, Μάικλ Μουρ, παραδέχτηκε ότι θέλει να δει τον Τραμπ να τρώει ένα σακούλι με σκ@@@ στη μούρη
Νέους σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, εκτόξευσε ο βραβευμένος με δύο Οσκαρ ηθοποιός, Ρόμπερτ Ντε Νίρο.
Κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε ραδιοφωνική εκπομπή του σκηνοθέτη, Μάικλ Μουρ, παραδέχτηκε ότι θέλει να δει τον Τραμπ να τρώει ένα σακούλι με σκ@@@ στη μούρη.
«Ρίξτε του κατευθείαν στο πρόσωπο και αφήστε τη φωτογραφία να γυρίσει σε όλο τον κόσμο» είπε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, όπως μεταδίδει η Daily Mail. «Αυτό θα ήταν το πιο ταπεινωτικό» πρόσθεσε.
Ο Ντε Νίρο δήλωσε ότι όποιος Δημοκρατικός πάρει το χρίσμα για να αντιμετωπίσει τον Τραμπ στις επερχόμενες εκλογές πρέπει να τον «βάλει στη θέση του», τονίζοντας ότι «ο κόσμος θέλει να δει τον Τραμπ να ξεφτυλίζεται».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.