Ο Αντονί Μουνιέ αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, με τον Γάλλο επιθετικό να έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον Παναιτωλικό.
Ο Μουνιέ με ανάρτηση του στο Instagram μάλιστα θέλησε να «αποχαιρετήσει» το τριφύλλι και ευχήθηκε τα καλύτερα, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε τα τελευταία δυόμισι χρόνια.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.