Χαρίζουμε χριστουγεννιάτικη φροντίδα σε εκείνους που έχουν ανάγκη

Πώς να είναι άραγε η καθημερινότητα του Άγιου Βασίλη; Μπορούμε να μπούμε για λίγο «στα παπούτσια του»; Και, κυρίως, πώς θα καταφέρουμε να προσφέρουμε λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων σε όσους τη χρειάζονται; Ας ακολουθήσουμε την ΑΒ Βασιλόπουλος, που μας δείχνει πώς ένα δώρο μπορεί να γίνει αγάπη…

«Δώρα Aγάπης» για όλους!

«Όλοι χρειαζόμαστε έναν Άγιο Βασίλη!». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει έμπρακτα η ΑΒ Βασιλόπουλος, φέρνοντας για τέταρτη συνεχή χρονιά τα μοναδικά «Δώρα Αγάπης».

Σε όλη τη μεγάλη της διαδρομή, η εταιρεία υποστηρίζει μέσα από Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους συνανθρώπους μας σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι, και κατά τη διάρκεια των γιορτών, μας καλεί να πολλαπλασιάσουμε τη χαρά μέσα από αυτήν την όμορφη ενέργεια.

Κάθε «Δώρο Αγάπης», λοιπόν, που βρίσκουμε σε 175 επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ ή και online, έχει έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό. Μέσα του κρύβονται βασικά είδη διατροφής, απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό. Με μόλις 3,75 ευρώ, μπορούμε όλοι να μοιράσουμε χαρά και χαμόγελα σε κάποιον που το χρειάζεται πραγματικά.

Μπορούμε μάλιστα είτε να προσφέρουμε το «Δώρο Αγάπης» απευθείας σε κάποιον που γνωρίζουμε ότι το χρειάζεται, είτε να ενισχύσουμε με το κουτί το ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος. Η ΑΒ θα αναλάβει τα υπόλοιπα, προκειμένου το δώρο μας να φτάσει στο τραπέζι εκείνων που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Η προσφορά αγάπης δεν σταματά εκεί. Για κάθε «Δώρο» που εμείς αγοράζουμε, η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην Τράπεζα Τροφίμων. Έτσι, εξασφαλίζει πως όλοι μας θα νιώσουμε ενωμένοι, τη ζεστασιά των Χριστουγέννων.

Μέσα σε κάθε «Δώρο Αγάπης» βρίσκουμε τα εξής προϊόντα της ΑΒ Βασιλόπουλος:

  • AΒ Περαστή Τομάτα 500 gr
  • AΒ Αλεύρι 1kgr Όλων των Χρήσεων
  • AΒ Πένες 500gr
  • AΒ Γάλα Εβαπορέ 7,5% Πλήρες 410gr
  • AΒ Ζάχαρη 1 Kg
  • AΒ Μπισκότα Γεμιστά Κρέμα Βανίλια 200 gr
  • ΑΒ Σοκολάτα Γάλακτος 100 gr

Γιατί όλοι χρειαζόμαστε έναν Άγιο Βασίλη!

Μάθετε περισσότερα για το πώς ένα δώρο γίνεται αγάπη εδώ: https://xmas.ab.gr/doro-agapis/

Δείτε το ιδιαίτερο τηλεοπτικό spot εδώ:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr