Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αυτά τα ζώδια θέλουν να κάνουν σοβαρή σχέση

Αυτά τα ζώδια θέλουν να κάνουν σοβαρή σχέση

Τα συγκεκριμένα ζώδια θα προσφέρουν άπειρη αγάπη και φροντίδα. Είναι στοργικά και λατρεύουν να είναι σε σχέση

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που επιζητούν τις μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωή τους. Αν ψάχνεις για μια σταθερή, ζωντανή και ενδεχομένως μακροχρόνια σχέση, να γνωρίζεις ότι ορισμένοι ζωδιακοί τύποι τις προτιμούν, και δεν θα εξαφανιστούν ξαφνικά από προσώπου γης. Ωστόσο θέλουν τη σχέση γιατί είναι κυρίως ευαίσθητα και ρομαντικά σε σχέση με άλλα πιο κυνικά ζώδια.

Ταύρος

Δε φοβάται τη δέσμευση ή αν προτιμάτε την εξάρτηση και είναι συνήθως αφοσιωμένος και πιστός σύντροφος. Με Κυβερνήτη την Αφροδίτη αναγνωρίζει τη σημασία που έχει η σταθερότητα και η εμπιστοσύνη σε μια σχέση και αναζητά μια σύντροφο στην οποία θα μπορεί να βασιστεί.

Με αυτή θα μπορεί να μοιραστεί τις όμορφες στιγμές της καθημερινότητάς του. Καθώς σιχαίνεται τις αλλαγές σε τυχόν κρίση θα παλέψει για τη σχέση τους εξαντλώντας κάθε περιθώριο, προκειμένου να τη σώσει.

Καρκίνος

Ευαίσθητος και συναισθηματικός ο Καρκίνος αναζητά την αληθινή αγάπη και μια σύντροφο ζωής, με την οποία θα δεσμευτεί άνευ όρων και θα γεράσουν μαζί. Είναι σπιτόγατος και αγαπά την οικογένεια.

Ακόμη και αν αυτή δεν προκύψει θα είναι πάντα δίπλα στη σύντροφό του, να τη φροντίζει, στα δύσκολα και στα καλά. Δεν θα πτοηθεί από τυχόν προβλήματα και θα παλέψει για να τα αντιμετωπίσει.

Επιπλέον όταν έχει σχέση είναι το πιο πιστό άτομο που υπάρχει. Θέλει να κάνει τη σύντροφό του να νιώθει ασφάλεια και να μη φοβάται ότι δεν την αγαπάει κανένας.

Ζυγός

Ρομαντικός και γοητευτικός, επιζητά την αρμονία και την ισορροπία στη ζωή και στις σχέσεις του, γι’ αυτό και χρειάζεται μια σύντροφο. Του αρέσει να αγαπά και να αγαπιέται. Και αυτός δύσκολα θα χωρίσει, ενώ όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, τροφοδοτεί και το άλλο μέλος κι έτσι περνούν μαζί κάθε «φουρτούνα» με σχετική ευκολία.

Ο Ζυγός θέλει τη σταθερότητα γιατί μόνο έτσι μπορεί να νιώσει ασφάλεια και εμπιστοσύνη απέναντι σε έναν άνθρωπο. Είναι πολύ ρομαντικός και ευαίσθητος επίσης.

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024