Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγριος καβγάς Παπαδάκη - Ραγκούση on air

Αγριος καβγάς Παπαδάκη – Ραγκούση on air

Αγριος καβγάς ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη ανάμεσα στον ίδιο τον παρουσιαστή και τον Γιάννη Ραγκούση, όταν ο δεύτερος αρνήθηκε να συνομιλήσει με τον αντιπρόεδρο των αστυνομικών Δυτικής Αττικής Σπήλιο Κρικέτο.

Αγριος καβγάς ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη ανάμεσα στον ίδιο τον παρουσιαστή και τον Γιάννη Ραγκούση, όταν ο δεύτερος αρνήθηκε να συνομιλήσει με τον αντιπρόεδρο των αστυνομικών Δυτικής Αττικής Σπήλιο Κρικέτο.

«Σ’ αυτή την εκπομπή, το παραμυθάκι ότι ο πολιτικός μπορεί να καθορίζει ποιοι θα έρχονται καλεσμένοι στην εκπομπή και ποιοι θα μιλήσουν, αυτά να τα κάνουν ο κ. Γεωργιάδης στη ΝΔ και ο κ. Ραγκούσης στον ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ αφεντικό είμαι εγώ με συνεταίρους», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Κύριε Ραγκούση, μου έκανε εντύπωση, επειδή σας γνωρίζω και χρόνια, το γεγονός ότι αρνηθήκατε να ακούσετε και την άποψη του εκπροσώπου των αστυνομικών υπαλλήλων» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, με τον βουλευτή να απαντά:
«Όχι, εγώ δεν αρνήθηκα να ακούσω την άποψη, σε καμία περίπτωση. Εγώ είπα ότι έχω ανταποκριθεί σε μια πρόσκληση να μιλήσω μαζί σας. (…) Δεν ξέρω καν με ποιον μιλώ, δεν έχω καν τηλεόραση. Σας παρακαλώ αυτό να το σεβαστείτε».
Τότε ο Γ. Παπαδάκης ξέσπασε: «Δεν το κάνω (σ.σ. να ενημερώνει τους καλεσμένους για το ποιοι άλλοι θα είναι στην εκπομπή). Δεν ενημερώνω, εγώ προσωπικά, δεν ενημερώνω κύριε Ραγκούση κανέναν! Γιατί, να σας πω “θέλεις να είναι ο εκπρόσωπος των αστυνομικών;”. Τότε πρέπει να με καταγγείλουν οι αστυνομικοί». Η ένταση στη συζήτηση κλιμακώθηκε με τον Γ. Ραγκούση να τονίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει διάλογο με κανέναν. «Κλήθηκα να μιλήσω μαζί σας στο τηλέφωνο», είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Ραγκούσης για να απαντήσει ο παρουσιαστής: «Αν δεν θέλετε να κάνετε διάλογο ούτε με τον παρουσιαστή, ευχαριστώ πολύ καλημέρα σας. Τι είμαι εγώ εδώ; Πασαδόρος της άποψης του Γεωργιάδη ή του Ραγκούση; Με συγχωρείτε πολύ, δεν είναι αυτό δημοκρατικό!» τόνισε ο κ. Παπαδάκης κλείνοντας τη γραμμή.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024