Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Στην Ιταλία για τη ρεβάνς με την Μόντενα

Ολυμπιακός: Στην Ιταλία για τη ρεβάνς με την Μόντενα

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Πέμπτης (19/12, 21:30) θα αντιμετωπίσουν την Μόντενα στην Ιταλία για τη ρεβάνς της φάσης των «32» του CEV Cup

Στην Ιταλία για τον επαναληπτικό με την Μόντενα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Πέμπτης (19/12) στις 21:30 θα αντιμετωπίσουν την πανίσχυρη Μόντενα στη γειτονική χώρα με στόχο την πρόκριση στους «16» του CEV Cup.

Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο κλειστό του Ρέντη ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια τους Ιταλούς, αλλά λύγισε στο κρίσιμο τάι μπρέικ (3-2). Πλέον, στον επαναληπτικό οι Πειραιώτες θα παλέψουν για την ανατροπή.

Για προκριθεί ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1, ενώ αν ο αγώνας λήξει 3-2 υπερ των Πειραιωτών, η πρόκριση θα κριθεί στο χρυσό σετ.  Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Ο Ισπανός μιλώντας για τη ρεβάνς με την Μόντενα, ανέφερε: «Πηγαίνουμε στην Ιταλία έτοιμοι να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπως έγινε και στο Ρέντη. Γνωρίζουμε το επίπεδο της Μόντενα και στο γήπεδο τους το παιχνίδι θα είναι δύσκολο.

Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, θα πιέσουμε τους αντιπάλους ώστε να ανοίξει το παιχνίδι για εμάς. Διαθέτουν μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και ένα πολύ υψηλού επιπέδου τεχνικό επιτελείο, αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του ο Μενέλαος  Κοκκινάκης είπε: «Παίξαμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι στο Ρέντη και αυτός είναι ο οδηγός μας για το παιχνίδι στην Ιταλία. Γνωρίζουμε τους στόχους της Μόντενα, οι οποίοι είναι πολύ υψηλοί και θέλει σίγουρα να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο μέσα στο γήπεδο της.

Εμείς πιστεύουμε στους εαυτούς μας και πηγαίνουμε να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024