Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
FIFA Club World Cup: Προκρίθηκε στις καθυστερήσεις η Λίβερπουλ

FIFA Club World Cup: Προκρίθηκε στις καθυστερήσεις η Λίβερπουλ

Με γκολ του Φιρμίνιο στο 91', η Λίβερπουλ έκαμψε την αντίσταση της Μοντερέι με 2-1 και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!

Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ τα θέλει όλα φέτος… Ακόμα και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, το οποίο έχει μικρότερη σημασία από την Premier League ή το Champions League. Το θέλει τόσο πολύ, που το έψαξε λυσαλέα και πήρε τη νίκη επί της Μόντερεϊ στο 91′, στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης!

Ο χρυσός σκόρερ ήταν παράλληλα και η χρυσή αλλαγή! Ο Ρομπέρτο Φιρμίνιο πέρασε στο παιχνίδι στο 85′ στη θέση του Οριγκί και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων φρόντισε να λυτρώσει τη Λίβερπουλ! Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε σε θέση βολής μετά την πάσα του Άρνολντ και δεν αστόχησε δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του Κλοπ!

Η Λίβερπουλ είχε προηγηθεί μόλις στο 11′, όταν ο Κεϊτά άνοιξε το σκορ μετά από πάσα του Σαλάχ. Η Μοντερέι αντέδρασε άμεσα και στο 14′ ισοφάρισε με τον Φούνες Μόρι. Ο ημιτελικός όδευε προς την παράταση, μέχρι που ο Φιρμίνιο επηρέασε την κατάληξη του…

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στη Ντόχα του Κατάρ και η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Φλαμένγκο, η οποία προκρίθηκε την Τρίτη επικρατώντας της Αλ Χιλάλ του Λουτσέσκου.

ΜΟΝΤΕΡΕΪ (Μοχάμεντ): Μπαροβέρο, Βανιόνι, Σάντσεζ, Μεντίνα, Μόντες (79′ Λαγιούν), Ορτίζ, Πιζάρο (90′ Γκονζάλεζ), Γκαγιάρδο, Παμπόν (82′ Μέζα), Φούνες Μόρι, Ροντρίγκεζ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Κλοπ): Άλισον, Ρόμπερτσον, Γκόμεζ, Μίλνερ (75′ Άρνολντ), Λαλάνα, Χέντερσον, Σακιρί (68′ Μανέ), Τσάμπερλεϊν, Κεϊτά, Σαλάχ, Οριγκί (85′ Φιρμίνιο)

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024