Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου

Πολλή πίεση και πολλά συναισθήματα δείχνουν για σήμερα οι όψεις

Αγάπες, συναισθήματα, φιλικές συναντήσεις και πολλή δουλειά. Αυτά όλα θα απασχολήσουν τα ζώδια μας από σήμερα. Το ζήτημα είναι να ισορροπήσουν μεταξύ του προσωπικού τους χρόνου και του επαγγελματικού. Πρέπει να μην ξεχνάνε ότι χρειάζονται να ηρεμούν και να ξεκουράζονται.

Κριός

Ετοιμάζεστε για τις γιορτές και κάνετε σχέδια με τους αγαπημένους σας από τώρα. Θέλετε να πάτε ένα ταξίδι.

Ταύρος

Αγαπάτε τόσο πολύ τον σύντροφό σας που του προτείνετε να περάσετε μόνοι σας λίγες μέρες.  Στα επαγγελματικά λάμπετε από επιτυχία.

Δίδυμοι

Πότε έτσι, πότε αλλιώς. Δεν ξέρετε αν θέλετε να ασχοληθείτε πλήρως με τα επαγγελματικά σας ή αν έχετε όρεξη να δώσετε σημασία και στα ερωτικά σας.

Καρκίνος

Θα βρεθείτε με έναν παλιό καλό σας φίλο. Επιπλέον, επανασυνδέσεις ερωτικού περιεχομένου, έρχονται στο προσκήνιο. Αξίζει τον κόπο;

Λέων

Έχετε τα πράγματα τακτοποιημένα σε τέτοιο σημείο που δεν έχετε καν άγχος. Ο Λέοντας επίσης δε θέλει να κάνει μακροπρόθεσμα πλάνα.

Παρθένος

Είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά προκειμένου να πετύχετε αυτά που θέλετε. Εν τω μεταξύ σκέφτεστε ακόμα μία πρώην σχέση σας.

Ζυγός

Χαρά θα πάρετε από τον επαγγελματικό σας τομέα. Μία αύξηση σας περιμένει. Οικονομικά πάτε αρκετά καλά. Είστε ικανοποιημένοι από τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Ένας καινούργιος έρωτας σας χτυπάει την πόρτα. Είστε πολύ τυχεροί. Εν τω μεταξύ έχετε διάθεση για βόλτες συνέχεια και είστε όλη την ώρα έξω.

Τοξότης

Δεν περνάτε την καλύτερη φάση επειδή βαριέστε την καθημερινή ρουτίνα. Θέλετε να πάτε διακοπές και δεν έχετε χρόνο και άτομα που να μπορούν.

Αιγόκερως

Βόλτες με παλιούς φίλους. Έπειτα θα κοιτάξετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και προετοιμάζεστε εδώ και μέρες για αυτό. Να έχετε θάρρος.

Υδροχόος

Δουλειά. Σπίτι. Δουλειά. Σπίτι. Αν συνεχίσετε έτσι δε θα έχετε χρόνο για οποιαδήποτε ψυχαγωγία. Βρείτε τον χρόνο να ασχοληθείτε και με εσάς.

Ιχθύς

Σχέση αγάπη και έρωτας. Αυτό το τρίπτυχο είναι που από σήμερα θα σας απασχολήσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024