Μάγδα Φύσσα σε εισαγγελέα: «Απαντήστε μου, ξαναμαχαιρώσατε σήμερα τον Παύλο;»
Εξαντλημένη μετά την εισαγγελική πρόταση για τη δολοφονία του γιου της η Μάγδα Φύσσα παρενέβη στη δίκη αφότου η πρόεδρος ανακοίνωσε ολιγόλεπτη διακοπή της διαδικασίας.
Εξαντλημένη μετά την εισαγγελική πρόταση για τη δολοφονία του γιου της η Μάγδα Φύσσα παρενέβη στη δίκη αφότου η πρόεδρος ανακοίνωσε ολιγόλεπτη διακοπή της διαδικασίας.
Οι ερωτήσεις της Μάγδας Φύσσα στην εισαγγελέα
Η κ. Φύσσα θέλησε να απευθυνθεί στην εισαγγελική λειτουργό και φώναξε προς τους δικαστές που ακόμη δεν είχαν σηκωθεί από τις θέσεις τους: «Να κάνω μια ερώτηση στην κυρία εισαγγελέα… Δεν αισθάνομαι καλά και πρέπει να φύγω, αλλά θα ήθελα να την ρωτήσω: Στις 18 του μήνα ο Παύλος κλείνει 75 μήνες νεκρός. Τελικά σήμερα τον ξαναμαχαιρώσατε; Αιμορραγεί η πληγή του. Θα ήθελα να απαντήσει η κ. εισαγγελέας», ανέφερε η μητέρα του Παύλου Φύσσα, η οποία είχε ξεσπάσει και το πρωί και συγκεκριμένα μόλις συνειδητοποίησε πως η πρόταση της εισαγγέλεως ουσιαστικά αθωώνει τους Χρυσαυγίτες καθώς δεν αναγνωρίζει ότι η επίθεση εκείνη τη νύχτα ήταν προσχεδιασμένη και οργανωμένη.
«Δεν είδαν τίποτα όλο αυτό το διάστημα; Αθωώνουν τους εγκληματίες. Ποσό να αντέξουμε;», είχε πει το πρωί έξω από το δικαστήριο.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων