Η ιδιοσυγκρασία των ζωδίων έχει άμεση συνάφεια με των αριθμό των ωρών που αυτά κοιμούνται. Κάποια λόγω διάθεσης κοιμούνται περισσότερο, κάποια άλλα λιγότερο. Ορισμένα κοιμούνται πάρα πολλές ώρες, ενώ κάποια είναι ικανοποιημένα απλά με λίγες ώρες ύπνου.
Κριός
Κοιμούνται κάπου στις 5 με 6 ώρες. Δε νιώθουν κουρασμένοι κι ας έχουν δουλέψει 12 ώρες την προηγούμενη ημέρα.
Ταύρος
Λατρεύουν τον ύπνο. Αν δεν κοιμηθούν τουλάχιστον 8 ώρες δε νιώθουν ξεκούραστοι. Κοιμούνται κατευθείαν χωρίς αναμονή.
Δίδυμοι
Αναλόγως τα κέφια τους. Αν δεν είναι καλά 4 ώρες τους αρκούν. Αν πάλι είναι σε αρμονία και ηρεμία θέλουν πάνω από 8 ώρες.
Καρκίνος
Κοιμάται σχεδόν πάντα κοντά στις 6μιση ώρες. Και ενώ δε φαίνονται αρκετές αυτές, για τον Καρκίνο βολεύει και λειτουργεί μια χαρά.
Λέων
Θεωρούν τον ύπνο χάσιμο χρόνου. Δεν έχουν σταθερά ωράρια που κοιμούνται. Από τη μία θα έχουν κοιμηθεί 3 ώρες και από την άλλη 10-11.
Παρθένος
Κοιμάται γύρω στις 7 ώρες. Του παίρνει αρκετή ώρα να κοιμηθεί γιατι αναλύει πολλά θέματα μαζί. Με 9 ώρες ξεκουράζεται όμως, όχι με 7.
Ζυγός
Δεν τον ενδιαφέρει ο ύπνος. Μπορεί να κοιμηθεί 2 ώρες και να βγει βόλτα, μπορεί να κοιμηθεί 9 ώρες και να μη βγει πουθενά. Ανάλογα τα κέφια.
Σκορπιός
Κοιμάται 2 φορές. Μία για 3 ώρες όπου και σηκώνεται για λίγο. Έπειτα ξανακοιμάται για άλλες 4 ώρες. Κλείνει λοιπόν 7 ώρες ύπνου κατά βάση.
Τοξότης
Κοιμάται 8 με 9 ώρες τουλάχιστον για να νιώσει ξεκούραστος. Διαφορετικά έχει νεύρα και καθόλου διάθεση. Σπάνια κοιμάται λιγότερο.
Αιγόκερως
6 ώρες είναι εντάξει για τον Αιγόκερω. Δε θέλει να κοιμάται πολύ γιατί νιώθει ότι χάνει χρόνο από τη μέρα του. Ξεκουράζεται εύκολα.
Υδροχόος
Δεν έχει σταθερές ώρες σε αριθμό. Μπορεί να είναι καλά στις 5 ώρες ύπνου και στις 7 ώρες να νιώθει κουρασμένος. Έχει σχέση με τη διάθεση που έχει.
Ιχθύς
Κοιμάται 10-12 ώρες κατά καιρούς με αποτέλεσμα να σοκάρονται όλοι ως προς το πού είναι. Κοιμάται συνεχόμενα και ξεκουράζεται πιο πολύ από όλους συνήθως.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας