Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κυριάκος και ο Εμανουέλ

Ο Κυριάκος και ο Εμανουέλ

Δεν ήταν καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο πρωθυπουγός και ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν βρίσκονταν συνεχώς μαζί. Ακόμα και τα αεροπλάνα τους στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών στάθμευσαν το ένα δίπλα στο άλλο

Ηταν για τη χώρα μας κρίσιμη η Σύνοδος Κορυφής. Αυτό το έκτρωμα, δήθεν μνημόνιο κατανόησης ανάμεσα στην καταρρέουσα κυβέρνηση της Λιβύης και στην Τουρκία, έκανε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αναζητεί όλο και περισσότερες και πιο ισχυρές συμμαχίες.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», δεν ήταν καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο πρωθυπουγός και ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν βρίσκονταν συνεχώς μαζί. Ακόμα και τα αεροπλάνα τους στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών στάθμευσαν το ένα δίπλα στο άλλο.

Στη Σύνοδο κάθισαν δίπλα, όπως και στο δείπνο, όταν ο κ. Μακρόν μίλησε υπέρ ημών. Και εν συνεχεία ο κ. Μητσοτάκης τον ευχαρίστησε δημοσίως.

Η στήριξη Σάντσεθ

Μια φιλία έχει σχηματιστεί ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στον σοσιαλιστή πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ. Στήριξε τις ελληνικές θέσεις στη Σύνοδο Κορυφής, προσκάλεσε τον έλληνα πρωθυπουργό να επισκεφθεί τον Φεβρουάριο τη Μαδρίτη, πριν από την ειδική σύνοδο της ΕΕ.

Και ξέρετε γιατί; Για να παρακολουθήσουν μαζί ένα ματς της Ρεάλ στο Μπερναμπέου. Υπενθυμίζω ότι πρόσφατα τον προσκάλεσε και πάλι για να παρακολουθήσει τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα.

Επλεξε το εγκώμιο του κ. Μητσοτάκη,ο τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος, τονίζοντας σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι στηρίζει τις ελπίδες του στο πρόσωπό του. Για τον δε ΣΥΡΙΖΑ είπε απλά ότι «ελπίζω να έχουμε μια ώριμη αντιπολίτευση».

Σημείωσε μάλιστα ότι ο πρωθυπουργός εκτός από όρεξη, έχει καλύτερη μόρφωση, δεν έχει πολλές αυταπάτες και… ντύνεται καλύτερα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024