Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εχασε ευκαιρία η Γιουνάιτεντ

Εχασε ευκαιρία η Γιουνάιτεντ

Την ευκαρία να φτάσει σε απόσταση βολής από την Τσέλσι έχασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έμεινε στο 1-1 με την Έβερτον ενώ μεγάλη νίκη πήρε η Τότεναμ στις καθυστερήσεις του αγώνα στο «Μολινό» κόντρα στην Γουλβς και ανέβηκε στην πέμπτη θέση.

Μετά τις δύο μεγάλες νίκες στα ντέρμπι με Τότεναμ και Σίτι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να κερδίσει την Έβερτον στο «Ολντ Τράφορντ» με το 1-1 να την αφήνει στην έκτη θέση, τέσσερις βαθμούς από την τέταρτη Τσέλσι.

Ό,τι δεν έκαναν οι «κόκκινοι διάβολοι» το έκανε η Τότεναμ όμως που χάρη σε γκολ του Βερτόνγκεν στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Γουλβς πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 εκτός έδρας, ξεπέρασε την Γιουνάιτεντ και βρέθηκε στο -3 από την Τσέλσι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 1-1

Η Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα και απείλησε με τον Λίνγκαρντ μόλις στο πρώτο λεπτό ενώ ακολούθησαν ευκαιρίες με τον Ράσφορντ, το γκολ όμως ήρθε από την Έβερτον. Στο 36′ ο Μπέινς εκτέλεσε το κόρνερ με τον Ντε Χέα να κάνει πολύ κακή έξοδο και την μπάλα να χτυπά στον Λίντελοφ και να καταλήγει στα δίχτυα. Μια φάση όπου ο Ισπανός τερματοφύλακας διαμαρτυρήθηκε για φάουλ από τους παίκτες την Έβρτον που ήταν στην φάση.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στο 1-1 με πολύ όμορφο σουτ του Γκρίνγουντ που λίγο πριν είχε περάσει αλλαγή στο ματς. Από κει πέρα η Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να φτάσει ούτε καν σε κάποια καλή ευκαιρία με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Μπισάκα, Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Σο, Φρεντ, ΜακΤόμινι – Τζέιμς (86′ Μάτα), Λίνγκαρντ (65′ Γκρίνγουντ), Ράσφορντ – Μαρσιάλ

Έβερτον (Φέργκιουσον): Πίκφορντ, Σιντιμπέ, Χολγκέιτ, Κιν, Ντιν (25’Μπέινς), Σίγκουρντσον, Ντέιβις, Ιγουόμπι, Ρισάρλισον, Μπερνάρντ (70′ Κεν, 89′ Νιασέ), Κάλβερτ-Λιούιν

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024