Συμμετείχε στο πρόγραμμα του Κεμζούρα ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων, ο οποίος προετοιμάζεται για την διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκας με Χίμκι και Ερυθρό Αστέρα.
Επιστροφή είχε στην προπόνηση της ομάδας του ο Κεστούτις Κεμζούρα. Δύο μέρες μετά την αναμέτρηση με την Ρεάλ στην Ισπανία και το Χριστουγεννιάτικο δείπνο, ο Ολυμπιακός πάτησε και πάλι το παρκέ του ΣΕΦ, με τον Βασίλη Σπανούλη να δίνει το «παρών».
Ο αρχηγός των Πειραιωτών λοιπόν έβγαλε μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού και σιγά σιγά θα ανεβάσει στροφές για να μπει κανονικά στον ρυθμό των υπολοίπων.
Ο Σπανούλης αναμένεται να παίξει κανονικά απέναντι με την Χίμκι (18/12) στο ΣΕΦ και ακολούθως τον Ερυθρό Αστέρα (20/12) στο Βελιγράδι.
Ηδη νιώθει καλύτερα αν και ακόμα δεν βρίσκεται στο 100% της φυσικής του κατάστασης.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στη Μαδρίτη, με τον κόσμο της Ρεάλ να έχει συγκεντρώσει ήδη 30 εκατ. διαδικτυακές υπογραφές για να απομακρυνθεί από τον σύλλογο!