Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο θρίαμβος Μαρινάκη και η συντριβή Γραμμένου, «εξυγιαντών»

Ο θρίαμβος Μαρινάκη και η συντριβή Γραμμένου, «εξυγιαντών»

Αυτό που ζήτησε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού το κάνει πράξη η ΟΥΕΦΑ. Την ίδια ώρα ο Γραμμένος (που τελειώνει) και οι «εξυγιαντές» νομίζουν ότι κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους. Η μεγάλη ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο έρχεται…

Δεν ήταν απλά νίκη για τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό αυτό που συνέβη στην Νιόν. Ήταν θρίαμβος! Ήταν ο απόλυτος διασυρμός του Βαγγέλη Γραμμένου και του «σκοτεινού συστήματος» που έχει διαλύσει εδώ και τρία χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το λεγόμενο «σύστημα» της… εξυγίανσης! Αυτό μας τελείωσε λοιπόν, για την ακρίβεια μας τελειώνει!

Η σύσκεψη των ανθρώπων της ΟΥΕΦΑ με τον Αυγενάκη και τον Γραμμένο έβγαλε ακριβώς όλα όσα παλεύει να αποδείξει εδώ και μήνες ο Ολυμπιακός. Οι Ευρωπαίοι έστω και με καθυστέρηση είδαν και κατάλαβαν. Ο Ολυμπιακός που φρόντισε με αποδείξεις και στοιχεία μέσω των επιστολών να δείξει και να αποδείξει τα όσα καταστροφικά έχει κάνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο η ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου.

Ο θρίαμβος Μαρινάκη και η συντριβή Γραμμένου, «εξυγιαντών»

Ο Ολυμπιακός που βλέπει τώρα όλες τις μεγάλες του προσπάθειες να δικαιώνονται! Κόντρα στον Γραμμένο και τους… εξυγιαντές που προσπάθησαν έστω και την ύστατη στιγμή με την γνωστή προπαγάνδα από τα… Lidl να κάνουν το άσπρο – μαύρο!

Η ανακοίνωση που έβγαλε η ΕΠΟ για την συνάντηση έκρυβε τα πάντα! Έβαζε μόνο την ενόχληση των ανθρώπων της ΟΥΕΦΑ για την κουβέντα στο Καραισκάκη, και προσπαθούσε να κουκουλώσει τα τραγικά για αυτήν αποτελέσματα.

Ουσιαστικά χθες στη Νιόν μας τελείωσε ο «δικός μας» κατά το Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλης Γραμμένος! Χθες στη Νιόν μας τελείωσαν όλοι οι «δικοί μας» στην ΚΕΔ. Από τον Περέιρα έως και τον τελευταίο που υπάρχει αυτή την στιγμή.

Ουσιαστικά χθες στην ΚΕΔ μας τελείωσαν οι… βλαχοδήμαρχοι και ο τρόπος με τον οποίο αναδεικνύεται η διοίκηση της ΕΠΟ.

Τα πάντα θα μπουν πλέον σε μηδενική βάση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο θριαμβευτής καθώς από την μια οι Ευρωπαίοι (επιτέλους) κατάλαβαν και από την άλλη αυτό που ο ίδιος ζήτησε κατά την παρουσία του στο Δ.Σ. της Λίγκας, την συνάντηση με τους πραγματικούς ιδιοκτήτες των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, γίνεται στην πράξη με την παρουσία της ΟΥΕΦΑ!

Μαρινάκης, Σαββίδης, Μελισσανίδης, Αλαφούζος και ΟΥΕΦΑ θα κάτσουν μαζί και θα συμφωνήσουν για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου! Θα συμφωνήσουν για όλα! Την ΕΠΟ, την ΚΕΔ, τα πάντα!

Μήπως τυχαία η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε πως θα επιβλέψει τις εκλογές της ΕΠΟ; Δεν ξέρει τι γίνεται; Πλέον ξέρει και παραξέρει! Και επειδή τα «οι δικοί μας» τελείωσαν, θα είναι στις εκλογές για να επιβλέψει πως όλα θα κυλήσουν ομαλά, σύμφωνα με όσα θα έχουν συμφωνήσει οι ιδιοκτήτες των τεσσάρων ΠΑΕ.

Όπως καταλαβαίνεται ο Γραμμένος μας τελείωσε, το πιο πιθανό είναι να πάμε σε πρόσωπο κοινής αποδοχής σε όλες τις κομβικές θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλά αυτά θα τα δούμε στην πορεία. Ξέχωρα από την δικαίωση του Μαρινάκη, η εξέλιξη αυτή είναι ίσως και η τελευταία ευκαιρία να καταλάβουν άπαντες πως με «πόλεμο» δεν πάμε μπροστά.

Όσο για την ΕΠΟ του Γραμμένου. «Έφαγε πολύ ξύλο» στην Νιόν. Και πώς να μην συμβεί όταν δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως! Η πλέον αποτυχημένη διοίκηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για αυτό και διασύρθηκε στην συνάντηση με τους Ευρωπαίους ο Γραμμένος, για αυτό και το κράξιμο για τις μεταρρυθμίσεις που δεν έκανε, για αυτό και το σκληρό μνημόνιο για να επιβιώσει η Ομοσπονδία από την τραγική διοίκηση και τις τρομερές σπατάλες, για αυτό και χρονοδιάγραμμα – φωτιά 6 μηνών υπό την αυστηρή επιτήρηση της ΟΥΕΦΑ.

Ο Γραμμένος που κανονικά μετά τα χθεσινά στη Νιόν θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί.

Εν κατακλείδι, ο Ολυμπιακός με σωστές κινήσεις, τεκμηριωμένες, κατάφερε να φέρει την συζήτηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στη σωστή του βάση. Ο Μαρινάκης έχει δείξει με πράξεις, όχι μόνο με λόγια, πως ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο ώστε να πηγαίνουμε μπροστά και όχι πίσω. Το ζήτημα είναι τι θέλουν οι άλλοι. Θα το μάθουμε σύντομα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024