Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Δηλώσεις στο «PAOK TV» παραχώρησε ο Άντσερσον Εσίτι ενόψει του επικείμενου ματς με τον Παναιτωλικό .
Ο Νιγηριανός στάθηκε στις «παγίδες» που κρύβει το παιχνίδι στο Αγρίνιο, τονίζοντας παράλληλα πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» πρέπει να δείξει μαχητικό πνεύμα, προκειμένου να καταφέρει να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!