Ο 20χρονος έλληνας ναυτικός που βρισκόταν στα χέρια πειρατών από τις 4 Νοεμβρίου, αφέθηκε ελεύθερος μαζί με άλλους δύο ναυτικούς και πλέον είναι θέμα ημερών να επιστρέψει σώος στην πατρίδα

Χαμόγελα και ανακούφιση στην οικογένεια του 20χρονου ναυτικού που είχε απαχθεί από πειρατές, στις 4 Νοεμβρίου, έπειτα από επίθεση σε τάνκερ, ανοιχτά της νήσου Μπόνι, στο Τόγκο.

Ο 20χρονος έλληνας ναυτικός που βρισκόταν στα χέρια πειρατών από τις 4 Νοεμβρίου, αφέθηκε ελεύθερος μαζί με άλλους δύο ναυτικούς και πλέον είναι θέμα ημερών να επιστρέψει σώος στην πατρίδα.

Ο πατέρας του νεαρού δόκιμου που έμαθε πως ο γιος του είναι επιτέλους ελεύθερος και καλά στην υγεία του, μίλησε στο One Channel λέγοντας: «Μας είπαν ότι είναι καλά».

Ο έμπειρος διαπραγματευτής, υποστράτηγος της ελληνικής αστυνομίας εν αποστρατεία, Ανδρέας Κωνσταντακόπουλος, μίλησε στο One Channel για τις δυσκολίες των συνομιλιών αλλά και τους κινδύνους που εγκυμονούν τέτοιου είδους απαγωγές, δηλώνοντας:

«Δεν τους πήραν για τους δώσουν πίσω απλά». Δυστυχώς, ο ένας από τους τέσσερις ομήρους, ένας ναυτικός από τις Φιλιππίνες, ανακοινώθηκε πως είναι νεκρός.

Πηγή: onetv.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr