Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πράξη αγάπης και προσφοράς από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά

Πράξη αγάπης και προσφοράς από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά

«Κανένα παιδί να μην στερηθεί την χαρά αυτά τα Χριστούγεννα»: Αυτός είναι ο βασικός στόχος του προγράμματος, που εντάσσεται στην ευρύτερη πρωτοβουλία του δήμου για την προστασία όσων παιδιών έχουν ανάγκη, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου

Σε μια όμορφη εκδήλωση πλαισιωμένη από μουσικά και χορευτικά δρώμενα, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, σε συνεργασία με την Ελληνογαλλική Σχολή Ζαν Νταρκ, συνέλεξαν παιχνίδια και βιβλία για παιδάκια ωφελούμενων οικογενειών.

«Κανένα παιδί να μην στερηθεί την χαρά αυτά τα Χριστούγεννα»: Αυτός είναι ο βασικός στόχος του προγράμματος, που εντάσσεται στην ευρύτερη πρωτοβουλία του δήμου για την προστασία όσων παιδιών έχουν ανάγκη, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές της Σχολής και πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης. Με την ουσιαστική βοήθεια του Δήμου Πειραιά και πολλών εθελοντών ήδη έχουν συγκεντρωθεί πολλά παιχνίδια και πολλά βιβλία! Το σύνθημα της πρωτοβουλίας είναι η αγάπη στον συνάνθρωπο.

Τα παιχνίδια και τα βιβλία θα παραδώσει ο ίδιος ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, την προσεχή Πέμπτη σε γιορτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο της Ελληνογαλλικής Σχολής.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024