Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μώραλης: Θα είμαστε πάντα κοντά σε ενέργειες που προσφέρουν χαμόγελο στα παιδιά

Μώραλης: Θα είμαστε πάντα κοντά σε ενέργειες που προσφέρουν χαμόγελο στα παιδιά

Το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, επισκέφθηκε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μαζί με την οικογένειά του

Το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, επισκέφθηκε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μαζί με την οικογένειά του.

Ο κ. Μώραλης συνομίλησε με την  Διευθύντρια, Αναστασία Κατσιλιέρη, με το προσωπικό του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος, καθώς και με πολίτες που επισκέφθηκαν το Bazaar και επέλεξε Χριστουγεννιάτικα δώρα. Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος επισκέφθηκε και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς-Πόλη Πρότυπο», Νίκος Βλαχάκος.

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar, το οποίο ξεκίνησε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιείται κάθε χρόνο με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Ιδρύματος.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε μεταξύ άλλων πως επισκέφθηκε με μεγάλη χαρά για ακόμα μια χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας.

Ο κ. Μώραλης επεσήμανε πως πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία που οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε, προκειμένου να ενισχυθεί το κοινωνικό έργο του Ιδρύματος. Αναφερόμενος στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας υπογράμμισε πως πρόκειται για ένα Ίδρυμα-κόσμημα για την πόλη με σπουδαίο κοινωνικό έργο,  επισημαίνοντας πως φροντίζει  με σεμνότητα, διακριτικότητα και αγάπη τα παιδιά.

Στη συνέχεια, ο κ. Μώραλης σημείωσε πως «είναι πολύ σημαντικό που βρεθήκαμε με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς-Πόλη Πρότυπο» Νίκο Βλαχάκο σε μια όμορφη κοινωνική πρωτοβουλία».

Κλείνοντας ο δήμαρχος Πειραιά ανέφερε πως «θα είμαστε πάντα κοντά σε ενέργειες που προσφέρουν χαμόγελο στα παιδιά».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024