Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανταμ Ντράιβερ, ένας διαφορετικός σταρ του Χόλιγουντ

Ανταμ Ντράιβερ, ένας διαφορετικός σταρ του Χόλιγουντ

Εντυπωσιάζοντας με την ερμηνεία του στην «Ιστορία Γάμου» και πρωταγωνιστώντας στο «Star Wars: Skywalker Η Ανοδος» ο 36χρονος ηθοποιός ετοιμάζεται για τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής του.

Το 2019 φέρθηκε υπέροχα στον Ανταμ Ντράιβερ.
Η χρονιά ξεκίνησε για εκείνον με τη διεκδίκηση του Οσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου για την ταινία «Η παρείσφρηση» του Σπάικ Λι και τελειώνει με τις πολύ καλές κριτικές που έλαβε για την υποκριτική του δεινότητα στο πολιτικό δράμα «The Report», με τον ενθουσιασμό που έχει προκαλέσει η «Ιστορία γάμου» (όπου συμπρωταγωνιστεί με τη Σκάρλετ Γιόχανσον και είναι ήδη αμφότεροι υποψήφιοι για Χρυσή Σφαίρα), αλλά και με ένα σίγουρο μπλοκμπάστερ, τo ένατο «επεισόδιο» στο κινηματογραφικό σύμπαν του «Πολέμου των Αστρων», με τίτλο «Star Wars: Skywalker Η Ανοδος».
Στο ενδιάμεσο σαγήνευσε τους θεατρόφιλους της Νέας Υόρκης παίζοντας στο Broadway στο έργο «Burn This», για το οποίο ήταν υποψήφιος για βραβείο Τony.

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Γιώργος Νάστος γράφει για την ανορθόδοξη πορεία ενός πρώην πεζοναύτη σε κυρίαρχο πρωταγωνιστή της μικρής και μεγάλης οθόνης, αλλά και της θεατρικής σκηνής.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024