Στη Σίτι δεν έχουν καιρό για… εορτασμούς – Ακυρώθηκε το χριστουγεννιάτικο πάρτι
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ενημέρωσε τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι ότι το φετινό χριστουγεννιάτικο πάρτι θα ακυρωθεί, θέλοντας να αποφύγει το περσινό αρνητικό παράδειγμα...
Η Μάντσεστερ Σίτι μετά την περσινή «αδιανόητη» κούρσα στην Premier League, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα στο… νήμα από τη Λίβερπουλ, έχει ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν, μένοντας από πολύ νωρίς στο -14 από την κορυφή.
Ο Πεπ Γκουαδρόλα γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για γιορτές και πανηγυρισμούς φέτος, παρά το γεγονός πως το επιτάσσει η περίοδος των Χριστουγέννων και το γενικότερο εορταστικό κλίμα των ημερών.
Γι’ αυτό το λόγο ενημέρωσε τους παίκτες του ότι το φετινό χριστουγεννιάτικο πάρτι θα ακυρωθεί, προκειμένου να τους κρατήσει συσπειρωμένους μακριά από… πειρασμούς.
Άλλωστε υπάρχει το περσινό αρνητικό παράδειγμα, το οποίο ο Καταλανός δεν έχει ξεχάσει.
Τι συνέβη το 2018
Συγκεκριμένα στο αντίστοιχο πάρτι των Χριστουγέννων του 2018, οι παίκτες της Σίτι ξενύχτησαν και παρά το γεγονός ότι δεν σημειώθηκε περαιτέρω «παρατράγουδα», ακολούθησαν οι δύο «κολλητές» ήττες από την Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας και Λέστερ στο «King Power Stadium».
Μάλιστα, λέγεται πως ο Γκουαρδιόλα θεωρεί εκείνη την νύχτα την πραγματική αιτία των δύο ηττών που έφεραν σε αρκετά δύσκολη θέση την ομάδα του, ακόμα και αν ακολούθησαν 18 νίκες στα επόμενα 19 ματς, κατακτώντας το πρωτάθλημα.
- Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στη Γλυφάδα: Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί στην περιοχή
- Το σενάριο για Γκουαρντιόλα στην Εθνική Ιταλίας και οι άλλοι υποψήφιοι
- ΠΑΣΟΚ: Η «σπαζοκεφαλιά» των δημοσκοπήσεων, η τρίτη θέση και η στρατηγική απέναντι στον Τσίπρα
- Κλιματική κρίση: Θερινή ενεργειακή φτώχεια στην Ελλάδα – Τα σπίτια μετατρέπονται σε θερμικές παγίδες
- «Άλεξ / Αλέξανδρος: Μια μικρή ιστορία για τη βία» με τον Πάνο Βλάχο στο ΙΜΚ
- Η κλιματική αλλαγή «σπρώxνει» τις ελαιοκαλλιέργειες της Μεσογείου στα βόρεια – Οι κερδισμένες χώρες- Τι θα συμβεί με την Ελλάδα







