Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται και πάλι ενώπιον του γνωστού διλήμματος: Να ανοίξει το ροτέισον με κίνδυνο να χαθεί η συνοχή ή να εμπιστευτεί τους... καθιερωμένους με κίνδυνο να μην έχει ένταση στο παιχνίδι σε στιγμές που την χρειάζεται
Ναι, η κλήρωση της Δευτέρας στη Νιόν. Ποιός δεν την σκέφτεται στον Ολυμπιακό.
Όλοι προσδοκούν να είναι τέτοια που να αφήνει πολλά περιθώρια ώστε οι ερυθρόλευκοι να συνεχίσουν την πορεία τους στην Ευρώπη μέχρι, ποιός μπορεί να ξέρει μέχρι που.
Όλα αυτά είναι για την Δευτέρα. Για την Κυριακή είναι κάπου πιο κοντά. Στην Τρίπολη.
Εκεί ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από τον Αστέρα που θέλει βαθμούς και δεν πρόκειται να τον αφήσει σε χλωρό κλαρί.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οπαδοί της Βαλένθια υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο όπου καταλύει – Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Πουέρτο που εμφανίστηκε με δεμένο πόδι.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Πέδρο Μαρτίνεθ αποβλήθηκαν στο Game 3 του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια σε μια κόντρα που έχει ξεκινήσει πριν τη σειρά – Γιατί «βράζουν» οι δύο προπονητές.