«Ο κ. Μπαλάφας χειριζόταν το Μεταναστευτικό. Υφυπουργός από σιλικόνη! Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν διαγωνισμό γελοιότητας. Και πολιτική από σιλικόνη» σχολιάζουν κύκλοι της ΝΔ αναφερόμενοι στον τρόπο με τον οποίο σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, την ανάρτηση της βουλευτού Νίνας Κασιμάτη για το αστυνομικό Σώμα.

Η απίστευτη ατάκα του Γ. Μπαλάφα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε την απίθανη αυτή δήλωση από το στούντιο του Σκάι, ως σχόλιο για την ανάρτηση της Νίνας Κασιμάτη όπου αναπαράγεται το σύνθημα «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι».

Ο κ. Μπαλάφας είπε ότι προσωπικά το σύνθημα αυτό δεν τον εκφράζει και πρόσθεσε:

«Κι αν κάνω μια κριτική στην απρόκλητη βία των αστυνομικών δυνάμεων τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο σε μπαχαλάκηδες, αλλά και σε γιατρούς, όπως χθες, έξω από το Ζάππειο, δεν είναι κύρια ευθύνη των αστυνομικών. Είναι κύρια ευθύνη της πολιτική ηγεσίας, η οποία δίνει τον τόνο – την κατεύθυνση ”βαράτε”».

Στη συνέχεια, χωρίς να πάρει θέση για το αν η Νίνα Κασιμάτη πρέπει να ανακαλέσει, ο Γιάννης Μπαλάφας γνωστοποίησε ότι υπάρχει ένα άλλο σύνθημα…

«Τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη  ‘’μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Ανέφερε μάλιστα ότι μιλάει λαϊκά, απαντώντας στις ενστάσεις των δημοσιογράφων ότι το σύνθημα που εκστόμισε δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό.

Δείτε το στιγμιότυπο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας