Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μασούρας στο One Channel : Αξίζαμε τη νίκη και την πήραμε δίκαια

Μασούρας στο One Channel : Αξίζαμε τη νίκη και την πήραμε δίκαια

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μασούρας, μιλά στο One Channel για τη θρυλική νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα με 1- 0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Μετά τη θρυλική νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα με 1-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μασούρας, μιλά στο One Channel για το παιχνίδι. O Έλληνας μεσοεπιθετικός εξέφρασε τη χαρά του για το νικηφόρο αποτέλεσμα και την ικανοποίησή του για την πρόκριση.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Είναι κάτι που δικαιούμασταν από όλη την παρουσία μας στους ομίλους του Champions League. Παρ’ όλα αυτά πάλι δυσκολευτήκαμε, δεν κατορθώσαμε να επιβάλουμε το ρυθμό που θέλαμε από το πρώτο ημίχρονο και να καθαρίσουμε το παιχνίδι, αλλά τέλος καλό όλα καλά» τονίζει.

Ακόμα, ο άσος των ερυθρολεύκων σχολιάζει τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού και εκφράζει την πεποίθηση ότι θα υπάρξει βελτίωση και σ’ αυτόν τον τομέα. Οι χαμένες ευκαιρίες για γκολ δεν πτόησαν τον Ολυμπιακό.

«Από την αρχή θεωρούσαμε ότι αξίζαμε αυτή τη νίκη, αυτό ήταν και το κίνητρο για να συνεχίσουμε μέχρι τέλους για να κατορθώσουμε να βάλουμε το νικητήριο γκολ και να περάσουμε στο Europa League. Αυτός ήταν ο στόχος, πιστεύω ότι τον αξίζαμε και τον πήραμε δίκαια» επισημαίνει.

Για τις ήττες των ερυθρολεύκων στο Champions League, παρά τις σπουδαίες εμφανίσεις τους, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υποστηρίζει πως «σ’ αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες κρίνουν πολλά πράγματα. Ίσως να μην ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι και πειστικοί. Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι στο Βελιγράδι και με δική μας ευθύνη δεν κατορθώσαμε να πάρουμε βαθμούς με την Τότεναμ».

Στην επόμενη φάση ο Ολυμπιακός περιμένει την κλήρωση που θα του δείξει με ποια ομάδα θα έρθει αντιμέτωπος. Ο παίκτης των ερυθρολεύκων πιστεύει σε μια καλή κλήρωση και σε ένα καλό αποτέλεσμα.

«Έχουμε δείξει ότι με μεγαλύτερου βεληνεκούς αντιπάλους τα καταφέρνουμε καλύτερα γιατί οι ομάδες αυτές δεν κλείνονται στο καβούκι τους και μας βολεύει το ποδόσφαιρο που παίζουν. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι στην επόμενη φάση, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος» σημειώνει.

Τέλος, σχολιάζοντας το γιατί ο Ολυμπιακός δεν άνοιξε το σκορ από νωρίς, ο Γιώργος Μασούρας εξηγεί πως «ίσως να μπαίνει στο μυαλό μας το μικρόβιο του εκνευρισμού όταν η μπάλα δεν μπαίνει στα δίχτυα. Αυτό θα ξεπεραστεί με τον καιρό, είναι καθαρά θέμα ψυχολογικό».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024