Ο Νίκος Παπανικολόπουλος έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη επί της Γκαζιαντέπ, στάθηκε όμως και στα σκαμπανεβάσματα που υπήρχαν στην απόδοση τους.
Ο προπονητής του Περιστερίου τόνισε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας, έδωσαν το 100%. Σε όλα τα παιχνίδια δίνουν το 100%.
Από κει και πέρα το παιχνίδι είχε πολύ καλές στιγμές στις οποίες η ομάδα έπαιζε ελκυστικό μπάσκετ στην επίθεση και πολύ σοβαρό μπάσκετ στην άμυνα.
Υπήρχαν όμως και πολύ μεγάλα κενά που άφηναν τον αντίπαλο να επιστρέψει απο μεγαλες διαφορές 13 και 10 πόντων σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα» δήλωσε και συνέχισε:
«Όταν τα πράγματα κυλούσαν φυσιολογικά, η ομάδα έβρισκε λύσεις, είχαμε πάρα πολλά ελεύθερα σουτ, μπορούσαμε να επιτεθούμε και μέσα και έξω από το καλάθι.
Όταν έβαλαν όμως πεντάδες με τον Γέλοβατς στην θέση 5, και έπρεπε να προσαρμοστούμε λίγο πιο γρήγορα, η ομάδα είχε κενά στην απόδοση της.
Το κακό είναι ότι είχαμε κενά και στα δυο μέρη του γηπέδου τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Θα πρέπει να τα φτιάξουμε αυτά και να συνεχίσουμε πολύ αισιόδοξα».
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.