Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα τέσσερα πιο χειριστικά ζώδια

Αυτά είναι τα τέσσερα πιο χειριστικά ζώδια

Όλοι έχουμε συναντήσει, συναναστραφεί ακόμα και ερωτευτεί κάποια στιγμή στη ζωή μας χειριστικούς ανθρώπους, ωστόσο, όταν πρόκειται για ερωτικές σχέσεις, υπάρχουν ορισμένοι που το… τερματίζουν.

Όλοι έχουμε συναντήσει, συναναστραφεί ακόμα και ερωτευτεί κάποια στιγμή στη ζωή μας χειριστικούς ανθρώπους, ωστόσο, όταν πρόκειται για ερωτικές σχέσεις, υπάρχουν ορισμένοι που το… τερματίζουν.

Παρακάτω θα διαβάσεις ποια ζώδια μανιπιουλάρουν την κατάσταση αλλά και τον άνθρωπό τους και με ποιον τρόπο, ώστε να πάρεις τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος ξέρει να χειρίζεται καλά τη… γλώσσα. Ξέρει τι να πει στον καλό ή την καλή του, πότε πρέπει, έχοντας το ύφος που χρειάζεται, αλλά και διαστρεβλώνοντας ή στρίβοντας το οτιδήποτε, ανάλογα με το πώς τον βολεύει.

Είναι τόσο έξυπνα χειριστικός που πουλάει και αγοράζει τους πάντες και ακόμα και αν είναι απόλυτα σίγουρη η άλλη πλευρά για ό,τι είδε ή άκουσε, αν αρχίσει την πάρλα, στο τέλος θα αρχίσει να αμφιβάλλει για τις νοητικές της ικανότητες.

Συχνά καταφέρνει να γίνεται το δικό του γιατί απλά το άλλο πρόσωπο δεν αντέχει τη λογοδιάρροιά του.

Λέων

Όπως και με τον Δίδυμο, έτσι κι ο Λέων είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα για να «τουμπάρει» τα πράγματα κατά πώς τον συμφέρουν. Όταν αισθάνεται ανασφαλής ή ότι απειλείται, προσπαθεί να αποκτήσει προβάδισμα, μην αφήνοντας χώρο στις ανάγκες ή στο να εκφραστεί ο/η σύντροφός του.

Θέλει να ασχολείται συνεχώς μαζί του, να του ικανοποιεί τις απαιτήσεις του, κάνοντάς τον/ην όμως να νιώθει ότι του το χρωστάει για όσα έχει προσφέρει μέχρι τώρα στη σχέση και αχάριστο/η αν αρνηθεί.

Σκορπιός

Δεν αποτελεί έκπληξη που ο Σκορπιός βρίσκεται στην πρώτη θέση αφού, εκτός από μυστηριώδης και ιδιαίτερα σεξουαλικός, έχει ισχυρή πειθώ και ένστικτο και δεν του ξεφεύγει Τ Ι Π Ο Τ Α και κανείς.

Θα το πάει από δω, θα το φέρει από εκεί, θα ασκήσει την ανάλογη πίεση και έλεγχο, θα στριμώξει όσο περισσότερο γίνεται και τελικά θα φέρει τα πράγματα εκεί που θέλει αυτός.

Σε μια σχέση σίγουρα έχει το πάνω χέρι και θα γίνει αντιληπτό από τις πρώτες μέρες.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς εύκολα μπορεί να ελέγξει ή να χειραγωγήσει τον/ην σύντροφό του για να του κάνει τα χατίρια και μάλιστα συχνά δεν λαμβάνει καν υπόψη τις ανάγκες του/ης άλλου/ης.

Δε θα αυξήσει τον τόνο της φωνής του, ούτε θα επιμείνει. Θα το πάει λάου-λάσου, μέσα στη γλύκα ή την στενόχωρη – μελαγχολική διάθεση, κεντράροντας κατ’ ευθείαν στο συναίσθημά του/ης, εκβιάζοντας κιόλας τόσο, όσο για να τον/ην γεμίσει ενοχές.

Είπαμε, είναι survivor και ας τον βλέπεις τόσο «ευαισθητούλη».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024