Σεισμός 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν τα ξημερώματα σε μεγάλο βάθος στον υποθαλάσσιο χώρο μεταξύ Σουνίου και Κέας.
Το Γεωδυναμικό
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι σεισμογράφοι των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, στις 04:29 κατέγραψαν ασθενή σεισμική δόνηση 4,1 Ρίχτερ που προερχόταν από τον υποθαλάσσιο χώρο 34 χιλιόμετρα δυτικά της Κέας ή 55 χιλιόμετρα νότια-νοτιοανατολικά της Αθήνας.
Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 142 χιλιόμετρα.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).