Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κινηματογραφική καταδίωξη... μεθυσμένου οδηγού στην Κρήτη

Κινηματογραφική καταδίωξη… μεθυσμένου οδηγού στην Κρήτη

Αστυνομικοί τον καταδίωξαν πολλά χιλιόμετρα μέχρι να τον ακινητοποιήσουν με επεισοδιακό τρόπο αφού σε ολόκληρη τη διαδρομή έκανε  επικίνδυνους ελιγμούς.

Κινηματογραφική καταδίωξη πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Κρήτη, όταν ένας οδηγός που τα είχε… τσούξει έτρεχε για πολλά χιλιόμετρα με μεγάλη ταχύτητα, κάνοντας ταυτόχρονα επικίνδυνους ελιγμούς.

Αστυνομικοί τον καταδίωξαν πολλά χιλιόμετρα μέχρι να τον ακινητοποιήσουν με επεισοδιακό τρόπο αφού σε ολόκληρη τη διαδρομή έκανε  επικίνδυνους ελιγμούς.

Σύμφωνα με το creatalive.gr , σε λιγότερο από δύο ώρες φορτώθηκε με πέντε αδικήματα και τελικά καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε συνολική ποινή φυλάκισης 32 μηνών.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες στην Μεσσαρά με τον 25χρονο να οδηγεί επικίνδυνα υπό την επήρεια αλκοόλ γεγονός που κινητοποίησε το πλήρωμα του περιπολικού που διενεργούσε μεταμεσονύκτιους ελέγχους.

Ο νεαρός οδηγός ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και προβαίνοντας σε επικίνδυνους ελιγμούς έφθασε στο χωριό του όπου οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν με επεισοδιακό τρόπο.

Κατηγορείται ότι άρχισε να τους σπρώχνει και να τους κλωτσάει, να βρίζει γονείς και οικογένειες και να απειλεί ότι θα τους διώξει από το Σώμα. Κατά την προσαγωγή του στο Τμήμα άρχισε να τους φτύνει ενώ φέρεται να τα έβαλε και με έναν Πακιστανό στα κρατητήρια στον οποίο εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι νερό αφού τον έβρισε επειδή τόλμησε να τον κοιτάξει.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024