Σε ενότητα καλεί τον κόσμο μέσα από το νέο του μουσικό βίντεο «Here to Love» ο Λένι Κράβιτζ.

Ο διάσημος τραγουδιστής Λένι Κράβιτζ στο ασπρόμαυρο αυτό βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται άνθρωποι διαφορετικών ηλικιών, επαγγελμάτων, φυλών, θρησκειών να μπαίνουν και να βγαίνουν στο πλάνο, κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του στο Διαδίκτυο ο Λένι Κράβιτζ δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram μία σειρά από teaser videos, μέσα από τα οποία πήραμε μία πρώτη γεύση…

 

View this post on Instagram

#HereToLove #FightRacism. Tomorrow

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz) on

 

Το βίντεο κλείνει με όλους τους συμμετέχοντες να έρχονται κοντά με διάφορους τρόπους, από χειραψίες έως αγκαλιές.

Ο Λένι Κράβιτζ στην πραγματικότητα κάνει σκηνοθετικό ντεμπούτο με το μουσικό βίντεο, το οποίο γύρισε σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα για την εκστρατεία κατά του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και των διακρίσεων #FightRacism.

«Το βίντεο «Here to Love» είναι μία παρέλαση ανθρωπιάς, δείχνει τις όμορφες διαφορές μας και εξυμνεί τη μοναδικότητά μας» ανέφερε ο τραγουδιστής σε ανακοίνωσή του.

Το τραγούδι «Here to Love» περιλαμβάνεται στο άλμπουμ του τραγουδιστή «Raise Vibration» του 2018.

Πλέον όμως αποτελεί το τραγούδι της καμπάνιας #FightRacism των Ηνωμένων Εθνών που θα ξεκινήσει το 2020.

Το μήνυμα του βίντεο είναι ότι το μαύρο ή το λευκό δεν θα έπρεπε να έχουν σημασία σε έναν κόσμο που πραγματικά χρειάζεται να κοιτάξει πέρα από εμφάνιση και χρώμα του δέρματος και ότι για την πρόοδο του πλανήτη χρειάζεται ενότητα.

 

Απολαύστε παρακάτω το ολοκαίνουριο video clip του Λένι Κράβιτζ:

 

Γράψτε το σχόλιο σας