Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σόου Γρηγοριάδη από το βήμα της Βουλής: «Παραδίνομαι...»

Σόου Γρηγοριάδη από το βήμα της Βουλής: «Παραδίνομαι…»

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε να διαμαρτυρηθεί στη Βουλή ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης, για τα φαινόμενα αστυνομικής βίας το τελευταίο διάστημα και τις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Τον πρότερο βίο του στο θεατρικό σανίδι θυμήθηκε το πρωί της Τρίτης στη Βουλή ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 επιχείρησε να αναπαραστήσει τον πολίτη που δέχθηκε επίθεση από τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια μετά την πορεία μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ο πρώην ηθοποιός έβαλε τα χέρια πίσω από το κεφάλι και αναφώνησε τρεις φορές «παραδίνομαι» για να στηλιτεύσει τους χειρισμούς της Αστυνομίας.

«Παραδίνομαι…»

«Έστω ότι ήμουν αντεξουσιαστής, ταραχοποιός, αλλά δεν μπορεί να φωνάζω παραδίνομαι και να συνεχίζουν να με χτυπούν, να με κλωτσάνε στην κοιλιά, στα γεννητικά όργανα και στο στήθος, όταν είμαι εμφανώς άοπλος και παραδομένος» τόνισε ο γνωστός ηθοποιός, καταχειροκροτούμενος την ίδια ώρα και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος περιέγραψε καρέ-καρέ το βίντεο, που έκανε το γύρο του διαδικτύου, υποστηρίζοντας ότι οι δύο συλληφθέντες -ένας εκ των οποίων ο ημίγυμνος διαδηλωτής που έχει πυροδοτήσει την μήνη του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη κυβέρνησης- ήταν σαφώς άοπλοι και παραδομένοι.

Παράλληλα, από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματός του διερωτήθηκε «γιατί όλη αυτή η αγριότητα» και απευθυνόμενος στα υπουργικά έδρανα, είπε: «Να τη χαίρεστε, αν είναι αυτή η δημοκρατία σας».

Sports in

Σόου Ντόντσιτς και Γουεμπανιαμά, «buzzer» Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο, ρεκόρ Χάρντεν και Χάουζερ

Χωρίς τον δύο φορές MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο μηριαίο, το Μιλγουόκι νίκησε με 140-129 τους Σανς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024