Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Μητσοτάκη με Πάιατ το απόγευμα - Στο «τραπέζι» οι τουρκικές προκλήσεις

Συνάντηση Μητσοτάκη με Πάιατ το απόγευμα – Στο «τραπέζι» οι τουρκικές προκλήσεις

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί σήμερα Τρίτη στις 17:30 στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ, ενόψει του ταξιδιού του στην Ουάσιγκτον στις 7 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Στη συνάντηση εκτός από την προετοιμασία ενόψει της επίσκεψης Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο, ο έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να θέσει στον πρέσβη των […]

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί σήμερα Τρίτη στις 17:30 στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ, ενόψει του ταξιδιού του στην Ουάσιγκτον στις 7 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Στη συνάντηση εκτός από την προετοιμασία ενόψει της επίσκεψης Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο, ο έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να θέσει στον πρέσβη των ΗΠΑ όλες τις τουρκικές προκλήσεις που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα τη συμφωνία Άγκυρας – Τρίπολης για τον καθορισμό θαλασσίων ζωνών ζητώντας για μία ακόμη φορά την συμπαράσταση των ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός θα θέσει όλες τις πτυχές της τουρκικής προκλητικότητας στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη και θα αποδομήσει βήμα – βήμα την «πειρατική» συμφωνία ενώ θα σημειώσει ότι δεν μπορεί να έχει ισχύ.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024