Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σχέση με παντρεμένο: Οι αλήθειες που πρέπει να αποδεχτείτε

Σχέση με παντρεμένο: Οι αλήθειες που πρέπει να αποδεχτείτε

Το να έχετε σχέση με παντρεμένο, είναι κάτι που σίγουρα δεν περιλαμβάνει τα στοιχεία και την ποιότητα μίας μονοσυντροφικής και μονογαμικής σχέσης

Και μόνο που βρίσκεστε σε μία τέτοιου είδους «σχέση» να περιμένετε να μην έχετε αρμονία και ισορροπία. Από τη στιγμή που βγαίνετε με έναν παντρεμένο, τίποτα δε θα μοιάζει από την αρχή με μονογαμική σχέση.

Εμπιστοσύνη

Πρέπει να εξετάσετε αν μπορείτε πραγματικά να τον εμπιστευθείτε. Εάν ένας άνδρας που είναι σε μονογαμικό γάμο έχει μια υπόθεση, υπάρχουν αναπόφευκτα πολλά ψέματα που συμβαίνουν, οπότε γνωρίζετε ήδη ότι είναι ικανός να σας εξαπατήσει.

Μπορεί κατά πάσα πιθανότητα να μην είστε ή μοναδική παράλληλη γυναίκα που βγαίνει. Ειδικά από τη στιγμή κιόλας που δε χωρίζει ή δε δεν έχει χρόνο ενώ στην πραγματικότητα έχει. Μάλλον κάνει το ίδιο και με άλλες γυναίκες. Δε θα μπορούσε να χωρέσει πάντως εύκολα, 3 σχέσεις σε μία εβδομάδα.

Προτεραιότητα

Δεν πρέπει να είστε στην αναμονή. Σκεφτείτε τη σχέση σας με αυτόν τον άνθρωπο μέχρι στιγμής. Σκεφτείτε πόσο καιρό χάνετε μαζί του. Πόσες ευκαιρίες και πόσο καλύτερους άντρες θα είχατε συναντήσει από αυτόν. Όσο μένετε εκεί τόσο περισσότερο μόνη θα είστε.

Δεν είστε η πρώτη του προτεραιότητα. Ούτε θα είσαι και ποτέ η προτεραιότητά του. Ανεξάρτητα από το πόσο μπορεί να προσπαθήσει να σας πείσει για το αντίθετο, εάν είστε η άλλη γυναίκα, δεν είστε ο αριθμός 1 στη λίστα προτεραιότητας. Η σύζυγός του είναι, ειδικά αν έχει και παιδιά.

Χωρισμός

Ο τρόπος με τον οποίο μιλάει για τη σύζυγό του μπορεί να σας πει πολλά. Είναι σεβαστό όταν μιλάει για τη σύζυγό του; Εάν όχι, πώς μπορείτε να πιστέψετε ότι σας σε σέβεται πραγματικά και πραγματικά; Μάλλον δεν πρόκειται να τη χωρίσει για εσάς.

Πολύ λίγοι άνδρες τελικά καταλήγουν αφήνοντας τις συζύγους τους για τις παράλληλες σχέσεις τους, και οι πιθανότητες είναι ότι δεν είστε η εξαίρεση που αποδεικνύει τον κανόνα. Το διαζύγιο είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση και υπάρχουν πολλά πράγματα που θα τον κρατήσουν σε ένα γάμο, ανεξάρτητα από το πόσο δυστυχισμένος ισχυρίζεται ότι είναι σε αυτό.

Η κατάστασή σας

Αυτή είναι μια «επικίνδυνη» σχέση, από την άποψη ότι μπορεί να σας ανακαλύψει η γυναίκα του. Ένα μέρος σας χαίρεται που συμβαίνει όλο αυτό το «μη θεμιττό» πράγμα. Μπορεί ενδεχομένως να σας ερεθίζει εγκεφαλικά και σεξουαλικά.

Και αυτό είναι σίγουρα η περίπτωση από την πλευρά του. Εάν ο έγγαμος άντρας που αγαπάτε έχει παιδιά με τη σύζυγό του, έχετε έρθει σε μια απίστευτα περίπλοκη κατάσταση.

Είστε μία «προσωρινή» κατάσταση. Δε σημαίνετε και κάτι ιδιαίτερο για αυτόν. Μάλλον σας έχει σχεδόν αποκλειστικά για το σεξ. Αν δε σας ήθελε μόνο για αυτό θα είχε ήδη χωρίσει. Θα είχε ήδη επισημοποιήσει τα πράγματα μαζί σας.

Εσείς μπαίνετε σε ένα ζευγάρι επειδή κάποιος εντελώς κακώς σας αφήσε. Η ευθύνη είναι πρώτα δική του. Μην περιμένετε αυτός ο άντρας να σας δείξει συναισθήματα.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024