Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκουίνεθ Πάλτροου : Το πικάντικο χριστουγεννιάτικο δώρο που πήρε για τον εαυτό της

Γκουίνεθ Πάλτροου : Το πικάντικο χριστουγεννιάτικο δώρο που πήρε για τον εαυτό της

Δεν θα πιστέψετε τι πήρε η Γκουίνεθ Πάλτροου στον εαυτό της για τα Χριστούγεννα.

Σε γιορτινή διάθεση βρίσκεται η Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία ετοιμάζοντας τα πακέτα των Χριστουγέννων, αποφάσισε να κρατήσει ένα πιο… ασυνήθιστο δώρο για τον εαυτό της.

Ως γνωστόν, η διάσημη ηθοποιός είναι ιδρύτρια της εταιρείας Goop, η οποία πουλάει προϊόντα lifestyle, ευεξίας και εναλλακτικής ιατρικής.

Τα προϊόντα του brand της Γκουίνεθ έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τον κόσμο, καθώς είναι αρκετά ακριβά και πολλές φορές δεν ανταποκρίνονται στις υπηρεσίες που υποτίθεται ότι προσφέρουν.

Το διαφημιστικό για τα Χριστούγεννα

Σε νέο διαφημιστικό για την εταιρεία της, η 47χρονη Πάλτροου φόρεσε τα καλά της και μοίρασε συμβουλές για να διοργανώσετε το τέλειο χριστουγεννιάτικο πάρτι.

«Οι διακοπές πλησιάζουν και επειδή ποτέ τα πράγματα δεν πάνε όπως τα φαντάζεστε, πρέπει να απολαμβάνεται την χαρά της προετοιμασίας» λέει ο αφηγητής στο διαφημιστικό, με την Γκουίνεθ Πάλτροου να εμφανίζεται με χαρούμενη διάθεση.

Και το βίντεο συνεχίζει με την ηθοποιό να περιπλανιέται μέσα σε ένα δωμάτιο τυλίγοντας δώρα και ετοιμάζοντας μερικά κοκτέιλ.

«Κάνετε τα πάντα σε αργή κίνηση» συνεχίζει ο αφηγητής με την Γκουίνεθ Πάλτροου να παίρνει ένα μαρτίνι, με ένα χαμόγελο μονίμως ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της και ντυμένη με διαφορετικά κομμάτια που αναδεικνύουν την σιλουέτα της.

Το δώρο που κράτησε η Γκουίνεθ για τον εαυτό της

«Οι γιορτές απαιτούν πολύ δουλειά, γι’ αυτό μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια για τα φώτα, το φαγητό, το styling και τα μαλλιά… σίγουρα το πιάσατε το μήνυμα» λέει ο αφηγητής.

Και στο τέλος του διαφημιστικού, η Γκουίνεθ Πάλτροου βάζει την… προσωπική της πινελιά και γίνεται για άλλη μία φορά θέμα συζήτησης.

Η εντυπωσιακή ξανθιά ηθοποιός ετοιμάζεται να δωρίσει και έναν δονητή, βάζοντας τον σε μία κόκκινη κάλτσα.

Τελευταία στιγμή, όμως, αλλάζει γνώμη και τον κρατάει για τον εαυτό της, χαμογελώντας πονηρά!

«Κάντε κάτι για τους άλλους, αλλά μην ξεχάσετε το Νούμερο 1. Ναι, αυτός είναι ένας δονητής. Κοιτάξτε μέσα στην ψυχή σας, αλλά κοιτάξτε και την άβυσσο… είναι επίσης χαρούμενη» είναι το πιπεράτο σχόλιο του αφηγητή.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024