Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Και από… Νοέμβριο, καλοκαίρι!

Και από… Νοέμβριο, καλοκαίρι!

Ποιος θα είναι ο MVP στο NBA;

Εχουν το χάζι τους οι Αμερικανοί. Το έχουν και το παραέχουν, διότι προτού καν συμπληρωθεί το ένα τέταρτο της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ άρχισαν να εξυφαίνουν τα σενάρια και να διαπλέκουν θεωρίες συνωμοσίας για κάτι που θα συμβεί τον Ιούνιο…

Αυτό είναι που λένε από Αύγουστο χειμώνα και από… Νοέμβριο καλοκαίρι!

Περί τίνος πρόκειται; Μα φυσικά περί των δελφίνων του τίτλου του MVP για τον οποίο φαίνεται ότι θα ερίσουν πολλοί, ίσως κιόλας ξεπερνούν τις πόλεις που διεκδικούσαν την πατρότητα του Ομήρου!

Υστερα από σκάρτα είκοσι ματς στην εφετινή σεζόν, λοιπόν, οι υποψήφιοι για το βραβείο άρχισαν να στοιχίζονται ο ένας πίσω από τον άλλον και να εκθέτουν την πραμάτεια τους: δεν βγήκαν βεβαίως οι ίδιοι φόρα παρτίδα ν’ ανοίξουν αυτή την κουβέντα, αλλά τους πρόλαβαν οι δημοσιογράφοι και ούτως ειπείν, η ίντριγκα καλά κρατεί!

Και θα κρατήσει μέχρι τον Ιούνιο, οπότε θα ανακηρυχθεί ο λεγάμενος!

Πέρα από τους συνήθεις υπόπτους που μονομάχησαν και πέρυσι (Γιάννης Αντετοκούνμπο, Τζέιμς Χάρντεν) η εφετινή λίστα μοιάζει να… ξεχειλώνει με την προσθήκη και άλλων παικτών, που πέρυσι βρέθηκαν σε ύφεση ή δεν είχαν σκάσει ακόμη από το αυγό τους…

Επιστρέφει δριμύτερος o τετράκις MVP, ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος πέρυσι έμεινε εκτός νυμφώνος, λόγω του φιάσκου των Λέικερς, ενώ σε ρόλο Σταχτοπούτας εμφανίζεται ο σαγηνευτικός έως τώρα Σλοβένος Λούκα Ντόντσιτς.

Από τη λίστα των δυνητικών υποψηφίων απουσιάζουν βεβαίως οι τραυματίες Στεφ Κάρι (δύο τίτλοι) και Κέβιν Ντουράντ (ένας), ενώ προστίθεται ο Αντονι Ντέιβις που με την άφιξή του στο Λος Αντζελες συνέβαλε τα μέγιστα στην εκτόξευση των «Λιμνάνθρωπων».

Σίγουρα θα παίξουν μπάλα σε αυτή την κούρσα ο (δις MVP των τελικών) Καουάι Λέοναρντ, ο συμπαίκτης του στους Κλίπερς και τρίτος στην περυσινή ψηφοφορία, Πολ Τζορτζ, ο Κέμπα Γουόκερ των Σέλτικς, ο Τζόελ Εμπίιντ των Σίξερς και σε ρόλο «dark horse» ο Καμερουνέζος Πασκάλ Σιακάμ των πρωταθλητών Ράπτορς, ο οποίος πέρυσι ανακηρύχθηκε ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης της σεζόν.

Κοινώς, χαμός στο ίσωμα!

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024