Ένινγκ: «Σημαντικό ότι πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας»
Ο Μίχαελ Ένινγκ αμέσως μετά την ισοπαλία του Άρη απέναντι στον Ατρόμητο, χαρακτήρισε «σημαντικό» τον βαθμό της ισοπαλίας, υπενθυμίζοντας το αήττητο σερί της ομάδας του.
Ο Άρης έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στα «χασομέρια» της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, μένοντας αήττητος με τον Μίχαελ Ένινγκ στο τιμόνι του.
Σε αυτό στάθηκε και ο Γερμανός προπονητής, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, λέγοντας ότι θα πάνε στην Κρήτη για το «διπλό».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:
«Ήταν ένα παιχνίδι όπου οι διαιτητές έπρεπε να πάρουν κάποιες σημαντικές αποφάσεις, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι σώσαμε τον βαθμό».
Αν το σημερινό αποτέλεσμα αφήνει πίσω τον Άρη: «Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και θεωρώ ότι πρέπει να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στον ΟΦΗ. Θα τα καταφέρουμε γιατί είμαστε αήττητοι για εφτά παιχνίδια».
- Εκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή – Η ανάρτηση Κολυδά
- Η Σαμπαλένκα με ένα βίντεο «τρέλανε» τα social media (vid)
- Ο καλός Τομ, ο «στραβωμένος» Βιν και ένας κομπάρσος: Η άλλη Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν
- Κορωπί: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από τη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη – Έκαψε δύο αποθήκες
- Ο Πορζίνγκις το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη και η… Αθήνα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ

