Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ντουντουνάκη: «Ήταν ένα απρόσμενο μετάλλιο»

Ντουντουνάκη: «Ήταν ένα απρόσμενο μετάλλιο»

Η Άννα Ντουντουνάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης και στις δηλώσεις της τόνισε ότι ήταν ένα απρόσμενο γεγονός.

Με δυσκολία μπορούσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά της η Άννα Ντουντουνάκη, μετά το απρόσμενο (όπως το χαρακτήρισε η ίδια) χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στα 100μ. πεταλούδα, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας της Γλασκώβης.

Η 24χρονη αθλήτρια του ΠΑΟΚ έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά μετάλλιο στην μικρή πισίνα και μόλις η δεύτερη, μετά τη Νέρι Νιαγκουάρα, που ανεβαίνει στο βάθρο μεγάλης διοργάνωσης.

«Είπα στον εαυτό μου να μπω στην κούρσα όσο πιο γρήγορα μπορώ και… βλέπουμε», δήλωσε στη μικτή ζώνη η Ντουντουνάκη, εξηγώντας πώς κατάφερε να κάνει τόσο γρήγορο πρώτο 50άρι (γύρισε πρώτη σε 26.11).

«Αποδείχθηκε αρκετό για να πάρω ένα απρόσμενο μετάλλιο… και τώρα κλαίω από χαρά», συμπλήρωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία πέτυχε έξι πανελλήνια ρεκόρ στη Γλασκώβη σε έξι κούρσες (τρεις στα 50μ. και τρεις στα 100μ.)!

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024