Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρκόπουλος: «Πρέπει να ξεπεράσουμε το ψυχολογικό πρόβλημα»

Μαρκόπουλος: «Πρέπει να ξεπεράσουμε το ψυχολογικό πρόβλημα»

Ο προπονητής του Άρη, Σούλης Μαρκόπουλος, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, υποστήριξε ότι η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και στάθηκε στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Ο Άρης ηττήθηκε 80-86 στην έδρα του από τον Πανιώνιο, παραμένοντας τελευταίος στη βαθμολογία της Basket League (ρεκόρ 2-8).

Ο τεχνικός των «κίτρινων» Σούλης Μαρκόπουλος, τόνισε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ θα πρέπει να ξεπεράσει το ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πανιώνιο ο οποίος έπαιξε με πάθος και είχε καλές επιλογές στη επίθεση. Νομίζω ότι η άμυνά μας στο πρώτο ημίχρονο με τους 49 πόντους που δεχθήκαμε, ήταν δυστυχώς παράγοντας της ήττας.

Παίξαμε με πίεση και ψυχολογικό βάρος και δεν είχαμε ηρεμία και σωστές επιλογές στην επίθεση. Είναι μια δύσκολη κατάσταση για τον Άρη, πρέπει να ξεπεράσει το ψυχολογικό πρόβλημα και να βρει τις νίκες που θα θα του δώσουν ισορροπία».

Για τις αγωνιστικές μεταπτώσεις της ομάδας του, απάντησε: «Αν η ομάδα παίξει όπως με το Περιστέρι θα είναι εντελώς διαφορετική ομάδα κι αυτό είναι ένα πρόβλημα. Οι μεταπτώσεις από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ, παρόλο αυτά δεν κερδίσαμε».

Για το πώς θα ξεπεραστεί το ψυχολογικό πρόβλημα κι αν τα γενικότερα προβλήματα έχουν εισχωρήσει στην ομάδα, είπε: «Το πρόβλημα για μας ξεκίνησε στη 2η αγωνιστική όταν υπήρχαν προβλήματα στην ομάδα μετά τον τραυματισμό του Μποχωρίδη. Ακολούθησε αυτός του Μόρις στην 3η αγωνιστική.

Παίξαμε επί ενάμιση μήνα με προβλήματα, δεν φέραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε και ήμασταν μια διαφορετική ομάδα. Δεν έχουμε ψυχολογία. Δεν δικαιολογείται παίκτης της κλάσης του Ντραγκίτσεβιτς να αστοχεί σε τέσσερις διαδοχικές βολές όταν στην προπόνηση είναι πολύ εύστοχος.

Πολλοί παίκτες ήταν διστακτικοί, είχαν χώρο να σουτάρουν, αλλά προσπαθούσαν να πλησιάσουν τη ρακέτα και να σουτάρουν από κοντινή απόσταση.

Σε ερώτηση για τις ήττες από ομάδες οι οποίες παλεύουν για την παραμονή τους, απάντησε: «Πρέπει να συζητήσουμε, να βρεθούν οι παίκτες μεταξύ τους και να βγάλει ο καθένας από μέσα του τι τον καταπιέζει και δεν μπορεί να βγάλει αυτό που θέλει.

Να γίνουμε ομάδα. Στις δύσκολες στιγμές ψάχνουμε να βρούμε το πρόβλημα. Η ψυχολογία πρέπει να ανέβει».

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024