Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Δείτε τι μισεί το καθένα

Ζώδια: Δείτε τι μισεί το καθένα

Ορισμένα ζώδια αντιδρούν τόσο διαφορετικά όταν δεν απεχθάνονται κάτι ή κάποιον, γεγονός που τα καθιστά ξεχωριστά

Είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι κάθε ζώδιο μισεί και από κάτι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα άλλα ζώδια. Κάποια αντιδρούν με απέχθεια, κάποια με την αίσθηση ότι σιχαίνονται και κάποια στεναχωριούνται.

Κριός

Απεχθάνονται τα άτομα που κάνουν αργές κινήσεις και αργές σκέψεις. Τους αρέσουν οι γρήγοροι άνθρωποι και οι επιτυχημένοι καριερίστες.

Ταύρος

Δε θέλει να τον κάνεις να βιαστεί αγχώνοντάς με τον χρόνο. Δεν του αρέσουν επίσης οι κυνικοί άνθρωποι που δεν κάνουν σχέσεις γιατί οι ίδιοι είναι ρομαντικοί.Δίδυμοι

Δίδυμος

Απεχθάνονται τη μονοτονία σε σημείο να σταματάνε να κάνουν παρέα ή να χωρίζουν. Δεν τους αρέσει να υπάρχει ρουτίνα, για αυτό βγαίνουν συνέχεια.

Καρκίνος

Μισούν τους ανθρώπους που είναι πολύ εγωιστές και που δε δίνουν σημασία στα συναισθήμα. Δεν τους αρέσει ο ρεαλισμός αλλά το παραμύθι.

Λέων

Δεν του αρέσει ποτέ ένας άνθρωπος όταν είναι τσιγκούνης. Έχουν συνηθίσει να είναι γενναιόδωροι και για αυτό δε δέχονται το ακριβώς αντίθετο χαρακτηριστικό.

Παρθένος

Επειδή υπεραναλύει τα πάντα, απεχθάνεται όταν κάποιος δεν έχει αναλυτική σκέψη. Νιώθει ότι έχει μία πνευματική ανωτερότητα ο ίδιος και για αυτό νευριάζει.

Ζυγός

Επειδή του αρέσει η ισορροπία και η αρμονία γύρω του, τον ενοχλεί όταν κάποιος προκαλέι αναταράξεις. Δεν του αρέσει να μην υπάρχει οργάνωση και θυμώνει πολύ.

Σκορπιός

Είναι δυνατοί χαρακτήρες και αυτό απαιτούν και από τους γύρω τους. Γενικότερα δε συμπαθούν καθόλου τα άτομα που συμπεριφέρονται εντελώς αδύναμα.

Τοξότης

Η υπομονή είναι κάτι που δε χαρακτηρίζει τους Τοξότες. Εν ολίγοις δεν έχουν καμία διάθεση ούτε να περιμένουν κάτι, ούτε να τους λένε να έχουν υπομονή.

Αιγόκερως

Απεχθάνονται τους ρατσιστές και τους σεξιστές. Δε θέλει καμία επαφή με άτομα που έχουν τέτοιου είδους «αντιλήψεις», ενώ οι ίδιοι υπερασπίζονται το «διαφορετικό».

Υδροχόος

Δεν τους αρέσει η εξέλιξη και η πρόοδος. Προτιμούν τις πιο παραδοσιακές καταστάσεις που δεν απειλούν τη σταθερότητα που αισθάνεται σε ένα συντηρητικό πλαίσιο.

Ιχθείς

Δεν αντέχουν τα νεύρα και την ένταση καθόλου. Είναι και υπερευαίσθητοι με αποτέλεσμα να τα παίρνουν όλα αρνητικά και να στεναχωριούνται πολύεύκολα.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024