Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λέων: Πώς είναι στα ερωτικά τους

Λέων: Πώς είναι στα ερωτικά τους

Είναι από τα πιο δυναμικά ζώδια. Ο Λέων μπορεί να δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα ερωτικά θέματα αλλά παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του

To σεξ πρέπει να είναι λαμπερό και συναρπαστικό για τον Λέοντα. Είναι από τα πιο περήφανα ζώδια και για αυτό θέλουν όλα να είναι «υπερπαραγωγή». Η προετοιμάσια πριν την ερωτική πράξη είναι το παν για τον Λέοντα. Το ίδιο και για μία ολοκληρωμένη σχέση

Σχέσεις και σεξ

Του αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια. Θέλει να έχει έμπνευση και να ξέρει πως θα είναι ιδιαίτερο σε ρόλους και «παιχνίδια». Του αρέσει να γίνεται η προετοιμασία υπερπαραγωγή. Χωρίς τον παράγοντα wow, το σεξ δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για το Λιοντάρι. Toυς αρέσει να νιώθουν ξεχωριστοί όλη την ώρα και πόσο μάλλον στο κρεβάτι.

Για τον Λέοντα οι σχέσεις και το σεξ είναι μία περιπέτεια που τον βγάζει έξω από τα νερά του. Αυτό που δεν του αρέσει είναι να γίνεται υπερπροσπάθεια για να υπάρχει ένα ωραίο αποτέλεσμα. Θα είναι άψογος εραστής και θα θέλει συχνό σεξ όταν τον κάνεις χαρούμενο.

Γενικότερα η σεξουαλική δραστηριότητα που θα έχετε εξαρτάται άμεσα από τη συμπεριφορά που θα έχεις απέναντί του. Προτιμά το έντονο και παθιασμένο σεξ το οποίο έχει συναίσθημα ενώ διαρκεί για πολλές ώρες.

Διάθεση

Επειδή το συγκεκριμένο ζώδιο έχει την τάση να ερωτεύεται σχετικά σπάνια, όταν βιώνει αυτό το συναίσθημα η συμπεριφορά του είναι άρτια. Δώστε του επίσης τον προσωπικό του χρόνο για να μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα και ο ίδιος. Επιπλέον το πόσο σε θέλει ένας Λέων είναι σε πλήρη συνάρτηση με το πόσο σε ποθεί σεξουαλικά.

Αν δεις ότι δεν έχει κέφια και διάθεση, τότε να ανησυχείς ότι κάτι δεν πάει και τόσο καλά. Στο μυαλό του είναι ένα σωρό θέματα και επειδή έχει την τελειομανία αγχώνεται. Η περηφάνια του βρίσκεται σε συνάρτηση και με τη σύντροφο που τον συνοδεύει.

Πάντως κατά γενική ομολογία είναι στοργικός, φουλ ερωτικός και πάντα παίρνει πρωτοβουλίες που θα σε εντυπωσιάζουν συνέχεια. Ένα βασικό στοιχείο του που πρέπει να θυμάσαι είναι το γεγονός ότι πρέπει να μην τον πιέζεις χρονικά. Έχει τους δικούς του ρυθμούς.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024